Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
umflaturi la nivelul fetei
13-10-2018, 03:15 PM
Mesaj: #1
umflaturi la nivelul fetei
Buna ziua, va rog foarte mult sa ma ajutati cu o parere, recomandari.
In urma cu o luna de zile au inceput sa-mi apara niste umflaturi in zona fetei. Cel mai des imi apar sub ochi si pe langa nas (nu inauntrul nasului) pe santul nasolabial, intre nas si obraz, cum ar veni. Cand apar sub ochi sunt umflaturi moi, dar cand apar pe obraz, apare ca un nodul, ii zic asa fiindca e mai tare si e mai in profunzime. La inceput e mai mic, apoi in cateva ore creste pana la 1 cm, poate chiar 2 cm, diametru. Cand trece intr-o parte, se face in cealalata. Azi dimineata m-am trezit umflata mai tare ca niciodata, sub ambii ochi si o umflatura mare la obrazul drept. In urma cu o luna am mers la dermatolog, care a suspectat a fi o alergie. Am facut cateva analize, toate au iesit bine. Hemoleucograma cu leucocite si restul, toate ok, vsh ok, analize pentru ficat, pentru rinichi, antigen giardia, antigen helicobacter, ig E, panelul alergeni alimentari, toate ok. Am mers apoi la stomatolog, ca ma cam deranjeaza o masea. Mi-a luat lucrarea jos si imi trateaza o masea, dar dansa zice ca umflaturile astea n-au cum sa fie de la masea. De 6 zile iau augmentin de 1000, in primele 4 zile de antibiotic nu mi-au mai aparut umflaturi, apoi iar au aparut, desi inca mai iau antibiotic. Chiar la inceput cand mi-au aparut, am luat si antihismatice, dar tot imi apareau umflaturi. Zilele astea cat am luat antibiotic, n-am mai luat antihismatice. Nu stiu ce sa mai fac si incotro sa ma mai indrept. Este sau nu o alergie? cum imi dau seama daca e alergie sau altceva? Am o pisica, ar trebui sa mai fac teste pentru alergie si la altceva? mi-a facut panelul alimentar care a iesit bine si IgE a iesit 40(normal intre 0-80). Va rog frumos sa-mi spuneti parerea d-voastra. Va multumesc frumos!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
13-10-2018, 07:44 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 13-10-2018 07:44 PM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: umflaturi la nivelul fetei
Poate fi un alergen nealimentar, sau reactie la un medicament. Mai poate fi alergie la un produs cosmetic. Trebuie luate antihistaminice, regim alimentar sarac in histamina, renuntarea la cosmetice faciale, sau schimbarea lor si mai ales, cosultat un alergolog.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
13-10-2018, 10:42 PM
Mesaj: #3
RE: umflaturi la nivelul fetei
n-ar putea fi oare tiroida hashimoto? tot cautand pe internet, am vazut ca are simptome similare cu ce am eu. Cred ca o sa fac si analize pentru tiroida.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
16-10-2018, 06:22 PM
Mesaj: #4
RE: umflaturi la nivelul fetei
Revin, am facut si analizele pentru tiroida. Toate sunt in limite normale. O sa scriu aici ce analize am facut si rezultatele, ca sa-mi spuneti va rog, daca sunt deajuns aceste analize pentru a-mi da seama daca am probleme sau nu cu tiroida. Am facut FT3 rezultat 3.57 (2.20-4.20 pg/ml), FT4 rezultat 1.25 (0.80-1.70 ng/dl), TPO Ac rezultat 3.58 (0.0-26.0 ui/ml) TSH rezultat 2.53 (0.30-4.00 mUI/L), cortisol seric rezultat 7.40 (4.5-24.0 ug/dl), TG Ac rezultat 22.83(0.0-100.0/UI/mL. Par in regula, nu? Multumesc frumos!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
16-10-2018, 09:08 PM
Mesaj: #5
RE: umflaturi la nivelul fetei
Da, sunt rezultate ok.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)