tahicardie paroxistica supraventriculara
|
05-10-2019, 08:56 AM
|
|||
|
|||
RE: tahicardie paroxistica supraventriculara
(04-10-2019 06:54 PM)Alexandar a scris: Buna! Dupa o luna si 3 zile dupa ablatie ma simt bine. Intrebarea mea este:pot consuma o ceasca de cafea dimineata ? Păi, doar ce-ai scăpat de tratamentul medicamentos și tu începi pe cont propriu tratamentul cu cofeină? ![]() Dă-ți un timp să uiți gustul drogului. Ai la îndemână varianta ceai verde/negru, cu un conținut de drog echivalent cu al cafelei, dar cu eliberare treptată. Și gust mai bun. Doar încearcă un Earl Grey. ![]() ![]() |
|||
05-10-2019, 01:33 PM
|
|||
|
|||
Eu consum aproape zilnic ORZO bun la gust si mai sanatoasa decat cea naturala cu cofeina ,incearcal...
|
|||
08-03-2020, 08:43 AM
|
|||
|
|||
(30-10-2013 12:53 AM)Bogdanast a scris: Saru'mana! Buna! Diferenta dintre aritmie si tahicardie este ca, in aritmie- inima bate neregulat, adica nu mai exista o sistola si o diastola cum ar trebui sa fie in mod normal. Iar in tahicardie inima bate normal dar rapid adica peste valorile ei normale de 60-80bpm. |
|||
08-03-2020, 04:10 PM
|
|||
|
|||
(08-03-2020 08:43 AM)ema_9016@yahoo.co.uk a scris: Buna! Diferenta dintre aritmie si tahicardie este ca, in aritmie- inima bate neregulat, adica nu mai exista o sistola si o diastola cum ar trebui sa fie in mod normal. Iar in tahicardie inima bate normal dar rapid adica peste valorile ei normale de 60-80bpm. Greșit, aritmii sunt și cele care au ritm regulat, dar crescut (tahicardii, flutter). Toate cele ce ies din normalul sinusal sunt ARITMII. ![]() |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)