Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prolactina foarte marita
13-01-2018, 06:25 PM
Mesaj: #1
prolactina foarte marita
Buna ziua!

Problema mea este aceasta: am fost la endocrinolog pentru acnee (dermatologul m-a trimis la endo) si in urma unor analize hormonale am dat peste alta problema: prolactina foarte marita, peste 1300. Doamna doctor mi-a prescris un RMN, insa nu am apucat sa il mai fac.M-am programat pe baza trimiterii doamnei doctor la un rmn si m-au pus pe lista de asteptare, insa nu m-a sunat nimeni niciodata pentru a veni. Probabil va trebui sa il fac cu plata.
In ultimul timp, am avut dureri de cap si tulburari de vedere, in sensul ca mi se incetoseaza privirea pentru cateva secunde. Am observat totodata si o secretie mica a unui san. Intrebarea mea este daca aceste simptome sunt cele specifice prolactinomului si daca aparitia prolactinomului este ceva grav? Se poate muri din asa ceva?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
14-01-2018, 09:33 AM
Mesaj: #2
RE: prolactina foarte marita
Parerea mea este ca nu ar trebui sa mai amanati investigatiile, iar in cazul in care nu se poate face RMN spuneti-i dnei dr de varianta de CT cu substanta de contrast, daca se poate face la dvs.
Orice boala daca este lasata netratata se complica, asadar este nevoie sa urmati un tratament, cel mai probabil cu agonisti dopaminergici si sa fiti monitorizata regulat de catre dna endocrinolog. Nu va faceti griji, cele mai multe prolactinoame sunt benigne si raspund la medicatie. In cazul in care nu se va intampla asta, exista interventia chirurgicala pt extractia tumorii.
Va fi bine, mergeti la medic si urmati tratamentul pe care vi-l va recomanda!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)