Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
menstruatia la copii
08-02-2013, 07:07 PM
Mesaj: #1
menstruatia la copii
fiica mea are 11 ani si jumatate.prima menstruatie a fost pe 10 01 2013.a durat 6 zile .pe data de 6 02 2013 a aparut o pata maron,dupa aceea putin sange,dupa care din nou maron.va rog sa-mi spuneti daca este normal sau este vreo problema.va multumesc anticipat.thinking
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-02-2013, 08:12 PM
Mesaj: #2
RE: menstruatia la copii
Dupa cite stiu eu, nu este nici o problema, asa este (sau poate fi) la inceput, pina se stabilizeaza lucrurile si se potoleste marea furtuna hormonala declansata de prima menstruatie (menarha). Aceasta perioada poate dura destul de mult, chiar si un an !
Menstrele pot aparea la intervale inegale intre ele, cu cit sint mai apropiate cu atit se diminueaza cantitativ si ca durata, intre menstre pot aparea micii hemoragii de citeva ore sau o zi, ori scurgeri maronii, o luna poate fi sarita si menstra urmatoare sa fie abundenta, pot fi dureroase, sinii pot deveni sensibili sau chiar durerosi, copila irascibila, etc.
As fi totusi de parere ca o discutie pe aceasta tema intre mamica si un ginecolog ar fi utila, spre linistea voastra sufleteasca !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Mulţumiri acordate de: Cristescu L
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)