intrebare pentru Arm-Med
|
05-01-2012, 09:43 PM
|
|||
|
|||
intrebare pentru Arm-Med
Buna Arm-Med si " La multi ani ! "
Intrebarea mea pentru tine este mai "personala". Ce facultate ( specializare in cadrul carei facultati ? ) ai terminat, ca sa fii ce esti acum ? Ii povesteam baiatului meu ce meserie frumoasa ai, si ma gandeam ca o fi ceva in genul bio-inginerie ( daca o fi existand asa ceva !!!), iar el fiind la Electronica-telecomunicatii...nu stiu daca s-ar preta ceva pe viitor, ca loc de munca in domeniul medical ! Specializarile la el se aleg in anul 3 si este cam indecis in ce parte sa o ia . Eu i-am sugerat electronica aplicata, cu posibilitatea de a profesa si domeniul medical, care mie imi place tare mult. El e mai circumspect ( la 21 de ani, e normal ); nu vrea ca de el ( sau aparatul pe care l-ar "gestiona" ) sa depinda viata cuiva; idee pe care am incercat sa i-o "demontez". Sper ca nu te superi pentru intrebare ! Multumesc ! |
|||
05-01-2012, 10:40 PM
|
|||
|
|||
RE: intrebare pentru Arm-Med
Am facut Facultatea de Electronica si Telecomunicatii din cadrul Universitatii "Politehnica" Bucuresti, sectia de Electronica Aplicata, specializarea Electronica si Informatica Medicala, plus un Master in aceeasi specializare.
PORTAL MEDICAL: http://www.medical-bucuresti.ro |
|||
06-01-2012, 12:50 AM
|
|||
|
|||
Am banuit eu ca despre electronica era vorba !!!
Cred ca spre electronica aplicata se va indrepta si el, incepand cu anul 3, pentru ca asta se regaseste in multe domenii de activitate. E o facultate cam grea, dar cred ca merita efortul . Merci pentru raspuns. |
|||
06-01-2012, 10:04 AM
|
|||
|
|||
Si eu tot Electronica Aplicata am absolvit in 1972!
![]() ![]() |
|||
06-01-2012, 10:31 PM
|
|||
|
|||
Da, multumesc SoulHealer pentru invitatie !
Observ ca numai oameni "grei" si cu valoare sunt pe-aici . Azi chiar vorbeam cu el ( e la Iasi, la Univ. Gh. Asachi ) si-i spuneam ca cea mai buna alegere ar fi electronica aplicata ( domeniul il va alege el, desi mi-as dori sa fie cel medical ). Pana la master...mai avem ceva cale de strabatut. Am eu un respect deosebit pentru ingineri, informaticieni si...piloti de avioane. Vad ca el continua traditia inginerilor in familie : eu - ing.chimist, tatal lui a fost ing. mecanic, iar el va fi ing. electronist. Desi parca nu mi-as fi dorit sa se numeasca tot inginer ! SoulHealer, in ce directie ( profesional vorbind ) ai luat-o, dupa terminarea facultatii ? |
|||
06-01-2012, 11:34 PM
|
|||
|
|||
Am lucrat la institut de cercetari pentru tehnica de calcul pana cand cercetarea a incetat sa existe! Ultimii 16 ani i-am petrecut intr-o banca tot in domeniul IT.
|
|||
08-01-2012, 11:41 AM
|
|||
|
|||
Oricum, cred ca amandoua au fost locuri de munca frumoase .
Macar ti-ai facut meseria . Eu n-am avut norocul asta, am lucrat in cu totul alte domenii pana acum, si o fac in continuare. Cand am terminat eu chimia ( 1990 ), deja nu mai era in viata tovarasa academician-doctor-inginer, drept urmare aproape toti inginerii chimisti ( din combinate, fabrici, uzine - daramate in marea lor majoritate ) au ramas pe drumuri si-au ajuns, prin "reprofilare" orice altceva in afara de " inginer chimist " . Iar din generatia sotului meu ( 1989 ) din cei 30 de ingineri mecanici , absolventi din grupa lui, doar 1 sau 2 mai practica meseria, in rest au ajuns : profesori, politisti, gardieni, agenti de vanzari, vamesi, ziaristi, functionari pe la primarii, sau slugi pe la patroni cu 10 clase ( asta-i cel mai rau !) . Imi doresc din tot sufletul ca baiatul meu sa nu pateasca asta . Multumesc pentru raspunsuri . Sa aveti un an frumos ! |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)