Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
glezna dreapta umflata
02-05-2017, 01:43 PM
Mesaj: #1
glezna dreapta umflata
Buna ziua
Am 48 de ani sunt din Braila si de aprox. 6 ani mi se umfla foarte tare glezna piciorului drept , vara la temperaturi ridicate(aprox.30 grade) sau daca stau mult in picioare . In ultima perioada nici nu mai reuseste sa se desumfle foarte bine noaptea. Am facut investigatii: radiografie, analize, Doppler , RMN. M-I s-a pus diagnosticul de artoza pentru ca la 18 ani am avut o fractura la glezna dreapta si intre timp se banuieste ca am facut si o entorsa.
Am facut tratament pentru artroza: antiinflamatoare , infiltratii si in ultimele 3 saptamani 2 infiltratii cu hialurom tendon. Glezna insa para sa se umfle si mai tare. Dupa prima infiltratie cu hialurom tendon m-a durut ingrozitor si s-a umflat foarte tare. Nici a 2-a nu a avut rezultatul scontat: glezna se umfla in continuare.
As dori sa merg la un doctor foarte bun in bucuresti pentru a-mi confirma diagnosticul de artroza si pentru a-mi prescrie un tratament care sa dea rezultate.
Mi-e teama ca diagnosticul pus la Braila nu e cel corect si ca tratamentul administrat imi dauneaza mai mult decat sa ma ajute.
Multumesc mult pentru atentia acordata si astept un raspuns sau o indicatie
cu ceea ce as mai avea de facut.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)