Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
durere de spate
28-06-2016, 11:08 PM
durere de spate
bunaseara, am nevoie de sprijin. am 4 zile de cand am o durere de intensitate mica in jurul rinichilor, ieri ma intepau ca niste ace in dreptul rinichiului drept si azi am o senzatie ca si cum m ar tine in dreptul ambilor rinichi. cum imi dau seama daca e o problema la rinichi, ovare, sau coloana? urina are o culoare usor mai inchisa ca si cum nu as fi hidratata chiar daca beau 2l minim de apa pe zi, nu am usturimi sau durere la urinare dar simt ca o fierbinteala uneori, care nu imi dau seama daca e de la ovare, vagin sau vezica. in seara asta imi simt usor blocat spatele....o senzatie stranie. daca bat usor in dreptul rinichilor nu am nici un fel de durere, nici vreo scurgere stranie nu am.nu am febra sau rau de alt tip. acum 3 seri am urinat de 2 ori foarte foarte putin, in timpul noptii si dimineata. imi pare totul normal din pc acesta de vedere.va rog sa imi dati un sfat. nu stiu la ce fel de medic sa merg. multumesc. astept raspuns
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
29-06-2016, 06:27 PM
RE: durere de spate
E nevoie de o ecografie de abdomen superior-inferior si cateva analize printre care un sumar de urina si o urocultura. Un control ginecologic ar fi si el util. Medicul de familie va da recomandarile necesare pentru investigatii imagistice si analize.
Sanatate
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)