Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
durere de spate insuportabila
16-04-2014, 11:23 AM
durere de spate insuportabila
In urma cu aproximativ 7 zile , dimineata dupa ce m-am trezit , m-am ridicat din pat si am sesizat o durere foarte puternica in partea inferioara a spatelui (șale) , ceea ce m-a mobilizat inapoi in pat pentru cateva minute( asa ca in aceste momente m-am gandit daca am facut efort in ultima perioada si care este motivul acestei dureri venite din senin , care nu am mai avut-o niciodata ). Pana sa imi fac curajul sa reincerc am zis sa ma linistesc ca nu poate fi nimic grav .In timpul zilei am fost nepasator , dar durerea era tot acolo . Urmatoarea dimineata mai intensa decat cu o zi inainte , iar in timpul zilei se manifesta cu fulgeraturi , pur si simplu asezat pe scaun sau pe pat , urmate de intepaturi puternice in inima ! Mi-am zis ca trebuie sa treaca de la sine , dar nimic , situatia se inrautateste din ce in ce mai rau , ieri oboseam la cateva trepte ale scarii la urcare , si pur si simplu incepeam sa ma sufoc si sa nu mai am putere pe langa faptul ca am si blocaje(junghi) ale sistemului osos in acel loc . Vreau sa mentionez ca am consumat trei fiole de Ketonal in timpul zilei de ieri amestecate cu apa , dar durerea uimitor nu vrea sa dispara , pur si simplu calmantul nu isi face efectul . Ieri seara am cerut sfatul unor persoane pe chat si au crezut ca este din cauza greutatii , vreau sa mentionez ceea ce este important : inaltime 1.84 , greutate aproximativ 80 kg(parerea mea ca nu sant gras , nu am burta ...) , varsta 30 ani , nu am mai avut niciodata aceste dureri iar in ultima luna nu am facut efort fizic prea mare .
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
16-04-2014, 12:42 PM
RE: durere de spate insuportabila
Trebuie facuta o radiografie a coloanei lombare. Daca radiografia nu releva nimic de natura sa provoace asemenea dureri, atunci trebuie suspectata o colica renala datorata unor calculi care este posibil sa fi migrat la nivelul ureterelor. Asta ar explica de ce durerea nu cedeaza la ketonal.
Sanatate
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Mulţumiri acordate de: adybutterfly
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)