durere de spate insuportabila
|
16-04-2014, 11:23 AM
|
|||
|
|||
durere de spate insuportabila
In urma cu aproximativ 7 zile , dimineata dupa ce m-am trezit , m-am ridicat din pat si am sesizat o durere foarte puternica in partea inferioara a spatelui (șale) , ceea ce m-a mobilizat inapoi in pat pentru cateva minute( asa ca in aceste momente m-am gandit daca am facut efort in ultima perioada si care este motivul acestei dureri venite din senin , care nu am mai avut-o niciodata ). Pana sa imi fac curajul sa reincerc am zis sa ma linistesc ca nu poate fi nimic grav .In timpul zilei am fost nepasator , dar durerea era tot acolo . Urmatoarea dimineata mai intensa decat cu o zi inainte , iar in timpul zilei se manifesta cu fulgeraturi , pur si simplu asezat pe scaun sau pe pat , urmate de intepaturi puternice in inima ! Mi-am zis ca trebuie sa treaca de la sine , dar nimic , situatia se inrautateste din ce in ce mai rau , ieri oboseam la cateva trepte ale scarii la urcare , si pur si simplu incepeam sa ma sufoc si sa nu mai am putere pe langa faptul ca am si blocaje(junghi) ale sistemului osos in acel loc . Vreau sa mentionez ca am consumat trei fiole de Ketonal in timpul zilei de ieri amestecate cu apa , dar durerea uimitor nu vrea sa dispara , pur si simplu calmantul nu isi face efectul . Ieri seara am cerut sfatul unor persoane pe chat si au crezut ca este din cauza greutatii , vreau sa mentionez ceea ce este important : inaltime 1.84 , greutate aproximativ 80 kg(parerea mea ca nu sant gras , nu am burta ...) , varsta 30 ani , nu am mai avut niciodata aceste dureri iar in ultima luna nu am facut efort fizic prea mare .
|
|||
16-04-2014, 12:42 PM
|
|||
|
|||
RE: durere de spate insuportabila
Trebuie facuta o radiografie a coloanei lombare. Daca radiografia nu releva nimic de natura sa provoace asemenea dureri, atunci trebuie suspectata o colica renala datorata unor calculi care este posibil sa fi migrat la nivelul ureterelor. Asta ar explica de ce durerea nu cedeaza la ketonal.
Sanatate |
|||
|
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)