Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
VDRL, TPHA COVID-19
10-03-2021, 10:19 PM
RE: VDRL, TPHA COVID-19
Iei sau ai luat vreodata ceva pt accelerarea metabolismului (ex. t3/liotironina)?
Ati verificat amandoi tiroida? Tsh-ul sotiei ar trebui sa fie sub 2,5 chiar daca valorile normale sunt pana la 5!

Asa cum ti-a iesit tpha fals pozitiv tot asa spermograma poate iesi ok dar de fapt sa existe niste probleme...

AMH 0,2 este o valoare normala pentru 40 de ani, chiar daca sotia ta are mai putin dar o gramada de femei peste 40 raman insarcinate
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-03-2021, 10:40 PM
(10-03-2021 10:19 PM)andremi a scris:  Iei sau ai luat vreodata ceva pt accelerarea metabolismului (ex. t3/liotironina)?
Ati verificat amandoi tiroida? Tsh-ul sotiei ar trebui sa fie sub 2,5 chiar daca valorile normale sunt pana la 5!

Asa cum ti-a iesit tpha fals pozitiv tot asa spermograma poate iesi ok dar de fapt sa existe niste probleme...

AMH 0,2 este o valoare normala pentru 40 de ani, chiar daca sotia ta are mai putin dar o gramada de femei peste 40 raman insarcinate

In afara de suplimentele pe care le-am enumerat NU am luat niciodata altceva . Nici insulina nici testosteron nici T3 .
Eu am facut analizele de tiroida prin 2017 cand au debutat durerile alea in gat , de atunci nu le-am repetat .
Sotia le-a facut si ea acum cativa ani si erau normale , a facut si o eco la tiroida si totul a fost normal .

Toate analizele sotiei sunt ok , adica niciunul nu avem boli cronice . Ea are o mostenire genetica mai proasta ,maica-sa a intrat la menopauza la 43 ani .
Se pare ca rezerva ei ovariana e pe sfarsite si toti ginecologii la care am fost ne-au spus ca nu mai e timp de pierdut si trebuie sa facem fertilizare in vitro .
Preferatul ei e Dr. Herghelegiu si ce zice el , e lege la noi in familie.

NU pot sa cred ca toata spermograma e gresita :-)))))

In speranta ca vreun doctor o sa citeasca forumul asta si poate da un sfat , am pus aici toate investigatiile facute pana acum : https://drive.google.com/drive/folders/0...sp=sharing
10-03-2021, 10:57 PM
Pai daca nu spui tot de la inceput imi dau si eu cu parerea...
Dar daca il mosteneste pe taica-su? Apoi genetica poate fi influentata de factorii ambientali. De ce nu vedeti jumatatea plina a paharului?
11-03-2021, 11:51 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-03-2021 12:26 PM de heartowner.)
(10-03-2021 10:57 PM)andremi a scris:  Pai daca nu spui tot de la inceput imi dau si eu cu parerea...
Dar daca il mosteneste pe taica-su? Apoi genetica poate fi influentata de factorii ambientali. De ce nu vedeti jumatatea plina a paharului?

La 30 ani trebuia sa avem un copil dar am renuntat... stateam in chirie si prea multe nu aveam ce sa-i oferim. Acum cand avem o situatie f buna .... e cam tarziu .... Care zici ca e jumatatea plina ?

In speranta ca vreun doctor o sa citeasca forumul asta si poate da un sfat , am pus aici toate investigatiile facute pana acum : https://drive.google.com/drive/folders/0...sp=sharing
12-03-2021, 04:15 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-03-2021 04:17 PM de andremi.)
Esti atat de pesimist incat nu vezi jumatatea plina nici cand cineva ti-o arata... ziceam ca sotia ta ar putea mosteni femeile de pe linia paterna si chiar daca o mosteneste pe mama ei nu inseamna ca menopauza va fi atat de precoce. Poate ca factorii de mediu (alimentatie mai buna, stres si toxice mai putine etc.) pot influenta pozitiv. Daca rezerva ovariana este mai redusa totusi ea exista si puteti spera la o sarcina pe cale naturala.
Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar si eu am facut copii dupa 35 si dupa ce mi-am reglat tiroida. Deci verificati inca o data valorile tiroidei si luati putina vitamina D pt ca toti suntem deficienti. Daca vreti sa stiti exact doza ideala trebuie sa va testati mai intai (la sante e cel mai ieftin). Un tratament banal cum ar fi cel cu Normens sau pappa reale a incercat?
09-07-2023, 07:26 PM
(12-03-2021 04:15 PM)andremi a scris:  Esti atat de pesimist incat nu vezi jumatatea plina nici cand cineva ti-o arata... ziceam ca sotia ta ar putea mosteni femeile de pe linia paterna si chiar daca o mosteneste pe mama ei nu inseamna ca menopauza va fi atat de precoce. Poate ca factorii de mediu (alimentatie mai buna, stres si toxice mai putine etc.) pot influenta pozitiv. Daca rezerva ovariana este mai redusa totusi ea exista si puteti spera la o sarcina pe cale naturala.
Nu stiu daca te ajuta cu ceva dar si eu am facut copii dupa 35 si dupa ce mi-am reglat tiroida. Deci verificati inca o data valorile tiroidei si luati putina vitamina D pt ca toti suntem deficienti. Daca vreti sa stiti exact doza ideala trebuie sa va testati mai intai (la sante e cel mai ieftin). Un tratament banal cum ar fi cel cu Normens sau pappa reale a incercat?
Nu am mai intrat de ceva vreme, acum am vazut intrebarea ta si ma amuzam ... Nu mai e nevoie , n-am despartit in 2022 :-))

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)