Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tumorile cerebrale se vad la RMN?
13-04-2018, 09:01 AM
Mesaj: #1
Tumorile cerebrale se vad la RMN?
Buna ziua!
Sunt o fata in varsta de 22 de ani diagnosticata cu epilepsie pe 17 august 2017. Inca din februarie 2017 in urma unor nopti pierdute am inceput sa fac crize partiale (rememorarea brusca a unor vise in timpul zilei cu batai puternice ale inimii ce dura cateva secunde). Nu am luat in seama si am continuat sa pierd nopti. Pe 13 august 2017 am facut o criza generalizata tonico-clonica in somn, dupa ce seara avusesem o criza partiala. Mi s-a facut CT si RMN care vedea chiar si vasele de sange detaliat. Mi s-a zis ca sunt foarte ok deci nu am probleme la cap. Am inceput tratamentul cu Levetiracetam dupa a doua criza pe 24 noiembrie. De atunci nu am mai avut niciun fel de criza pana acum o saptamana de cand am inceput sa am zilnic niste crize partiale foarte scurte. Intrebarea mea este urmatoarea: ESTE POSIBIL SA AM O TUMORA CARE SA IMI FI PRODUS INCA DIN FEBRUARIE 2017 ACELE CRIZE SI SA NU FI FOST VIZIBILA LA RMN-UL EFECTUAT IN AUGUST? SAU SE EXCLUDE ACEASTA POSIBILITATE?
Multumesc anticipat!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
13-04-2018, 09:50 AM
Mesaj: #2
RE: Tumorile cerebrale se vad la RMN?
Putin probabil sa fie vorba de o tumora care sa nu fi fost observata cata vreme a fost facuta cu substanta de contrast. Gandeste pozitiv. Nu ai niciun motiv sa te gandesti la cancer!! Discuta cu un neurolog bun pe baza investigatiilor facute si respecta recomandarilor unui specialist.
dopta un stil de viata sanatos, odihneste-te bine, fa tratamentul recomandat si vei vedea ca lucrurile reintra in normal. Daca anxietatea iti creaza probleme, nu te jena sa discuti cu un psihiatru sau psihoterapeut.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)