Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tumoare colon
13-10-2018, 11:10 AM
Mesaj: #1
Tumoare colon
Buna ziua! In urma cu 2 saptamani bunica mea a fost internata la spital pentru dureri de stomac. In urma colonoscopiei s-a aflat faptul ca, are o tumoare malogna pe instestinul gros, fara metastaza(asta fara analiza biopsiei) Urmatoarea analiza ar fi trebuit sa fie examenul tomograf dar medicii au hotarat sa nu mai faca examenul si sa o opereze pentru extirparea tumorei. Operatia a durat 30 de minute pentru ca si-au dat seama ca nu pot efectua operatia (inca nu stiu de ce). La o zi dupa operatie i-au atasat si anusul contra naturii. Doar ca ce ar fi trebuit sa fie in punga, bunica vomita.
Totul s-a intamplat pe repede inainte si nimeni nu a avut timp de reactie. Fara cunostinte si relatii in domeniul medical nu stim ce decizie sa luam: sa o transferam la Bucuresti sau sa ramana la Buzau? De altfel nu stim nici daca medicii s-au pripit cu operatia.
Va rog sa ma ajutati cu unele sfaturi!!!!
Multumesc frumos,
Zi buna!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
13-10-2018, 01:54 PM
Mesaj: #2
RE: Tumoare colon
Greu de spus cum ar fi mai bine. In mod normal, trebuia asteptat rezultatul biopsiei si/sau investigatiei CT. Trebuie sa cereti si o alta parere la un spital cu clinica de gastroenterologie cu renume cum este cea de la spitalul Fundeni. Intr-adevar, operatia a durat cam putin.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
14-10-2018, 12:41 PM
Mesaj: #3
RE: Tumoare colon
Din experienta de la spital, sfatul meu ar fi sa o mutati la Bucuresti, la oricare spital cu exceptia Universitarului si Pantelimonului. Echipa de chirurgie de la Sf. Maria de ex este f buna.
Cum a zis si SH, era normal sa se astepte rezultatul biopsiei si al CT-ului. Fara investigatii suplimentare si doar pe baza unei colonoscopii, nu se poate spune daca exista sau nu metastaze.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)