Tremur Dinți si urechea stanga
|
25-01-2017, 07:01 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 25-01-2017 07:04 PM de Alex1995.)
|
|||
|
|||
Tremur Dinți si urechea stanga
Buna ziua ! De 2-3 luni am niște probleme destul de dubioase, n-am sa fiu destul de explicit deoarce nu stiu cum pot explica simptomele pe care le am.Am 21 de ani si de ceva timp imi tremura dinții daca țin partea superioară a maxilarului apropiată de partea inferioară imi tremura dinții permanent(si daca imi las gura relaxata) Pe lângă asta simt presiune in urechea stânga(in fiecare zi, dar nu permanent ca si dinții) si se aude un sunet deranjant, am impresia ca imi pulsează in ritmul pulsului, la fel si dinții.Uneori am impresia ca simt pulsul in spate capului si in gat.Tensiunea o am normala. Țin sa precizez ca am un stil de viața destul de dezorganizat, sunt stresat cu facultatea...Etc.Un sfat va rog
![]() |
|||
25-01-2017, 07:39 PM
|
|||
|
|||
RE: Tremur Dinți si urechea stanga
Un set de analize de baza, consult ORL si neurologic, daca analizele nu releva un deficit ionic, care sa conduca la ipoteza unei spasmofilii. Renuntarea la bauturi de tip cola, cafea in exces, fumat. Trecerea la un stil de viata care sa excluda sedentarismul, cu un regim alimentar echilibrat si un somn de calitate.
|
|||
|
25-01-2017, 08:08 PM
|
|||
|
|||
(25-01-2017 07:39 PM)SoulHealer a scris: Un set de analize de baza, consult ORL si neurologic, daca analizele nu releva un deficit ionic, care sa conduca la ipoteza unei spasmofilii. Renuntarea la bauturi de tip cola, cafea in exces, fumat. Trecerea la un stil de viata care sa excluda sedentarismul, cu un regim alimentar echilibrat si un somn de calitate.Mda...nu beau sucuri deloc, dar fumez, dorm pe la 5-6 dimineața, am permanenta stare de oboseala.Cu sedentarismul aveți dreptate, am facut sport de performanța 10 ani, iar acum nu il mai practic aproape deloc.Mi-am facut analizele recent si sunt ok.Multumesc de sfaturi ![]() |
|||
25-01-2017, 09:01 PM
|
|||
|
|||
Totusi cred ca treb sa mai faci si un fond de ochi sa vada cum arata retina si daca apare o vascularizare accentuata e bine sa faci si un tomograf comp.
Nu spun acestea la nimereala , pulsatia aceia am avut-o si eu si nu a fost bine. |
|||
|
25-01-2017, 09:55 PM
|
|||
|
|||
(25-01-2017 09:01 PM)tassevasi a scris: Totusi cred ca treb sa mai faci si un fond de ochi sa vada cum arata retina si daca apare o vascularizare accentuata e bine sa faci si un tomograf comp.Merci frumos ! Imi poți spune ce ai avut ? |
|||
26-01-2017, 08:53 PM
|
|||
|
|||
Da , o tumoare pe creier la 26 ani , dar am avut si altfel de simtome , dureri f f mari de cap localizate zona operatiei ,din cauza presiuni ce o exercita pe ceier tumoarea auzeam un zgomot ciudat in urechea stg locul operatiei, cind batea inima , de genul; viiuuuuuu, viiuuuuuu ............ prelungit de ma deranja destul de tare si inca altele .
Nu treb sa te sperii ca nu toate simtomele ar da indicii pt o tumora , de aceia ti-am spus ca e f bine sa faci un tomograf sa elimini din start traba asta. Numai bine . |
|||
|
26-01-2017, 10:31 PM
|
|||
|
|||
(26-01-2017 08:53 PM)tassevasi a scris: Da , o tumoare pe creier la 26 ani , dar am avut si altfel de simtome , dureri f f mari de cap localizate zona operatiei ,din cauza presiuni ce o exercita pe ceier tumoarea auzeam un zgomot ciudat in urechea stg locul operatiei, cind batea inima , de genul; viiuuuuuu, viiuuuuuu ............ prelungit de ma deranja destul de tare si inca altele . Am fost azi la medicu de familie si mi-a dat trimitere la psiholog, mi-a prescris magneziu, calciu si ceva medicament Naturist pt stres.Dureri de cap n-am deloc, nu ma doare capu ![]() |
|||
08-11-2023, 11:47 AM
|
|||
|
|||
(25-01-2017 07:01 PM)Alex1995 a scris: Buna ziua ! De 2-3 luni am niște probleme destul de dubioase, n-am sa fiu destul de explicit deoarce nu stiu cum pot explica simptomele pe care le am.Am 21 de ani si de ceva timp imi tremura dinții daca țin partea superioară a maxilarului apropiată de partea inferioară imi tremura dinții permanent(si daca imi las gura relaxata) Pe lângă asta simt presiune in urechea stânga(in fiecare zi, dar nu permanent ca si dinții) si se aude un sunet deranjant, am impresia ca imi pulsează in ritmul pulsului, la fel si dinții.Uneori am impresia ca simt pulsul in spate capului si in gat.Tensiunea o am normala. Țin sa precizez ca am un stil de viața destul de dezorganizat, sunt stresat cu facultatea...Etc.Un sfat va rog Buna! Ai rezolvat ceva cu acest tremur al dintilor? In situatia asta ma aflu si eu si nu stiu incotro sa o iau |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)