Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tratament infectii urinare
15-02-2013, 01:47 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 15-02-2013 01:52 PM de Medic.Fares.)
Mesaj: #1
Tratament infectii urinare
Pentru infectii urinare, un tratament bazat pe remedii naturale care au efect antibiotic similar antibioticelor clasice, consta in Biosept forte 3 picaturi, de 3-4 ori pe zi, inainte de masa cu 30' intr-o lingurita de miere, timp de 2 saptamani si ceai Diurosept, 3 cani de ceai pe zi.
Se indica incontinuare un tratament de intretinere de inca 2-3 saptamani, cu capsulele Biosept, 1-2 capsule de 3 ori pe zi, intre mese si ceaiul G reteta traditionala, 3 cani pe zi intre mese.
Uleiurile esentiale de cimbru si cuisoare din compozitia Biosept forte, au fost testate pentru efectul lor antimicrobian, prin analize medicale de laborator, de tipul aromatogramelor, similare antibiogramelor, pe exudate faringiene si uroculturi.S-a constatat actiunea eficienta asupra: E. Coli, Stafilococ auriu, Klebsiella, Pseudomonas, Proteus, Streptococ beta-hemolitic, Candida albicans.Aceasta face ca amestecul de uleiuri sa aiba eficienta crescuta in o gama larga de infectii, fara a avea efectele adverse a antibioticelor clasice.In plus plantele si uleiurile esentiale din tratament au efecte benefice asupra intregului organism, crescand tonusul psihic si imunitatea.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)