Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traduceri medicale orice limba
05-07-2016, 04:22 PM
Mesaj: #1
Traduceri medicale orice limba
Le stam la dispozitie tuturor, deopotriva medicilor, farmacistilor, cat si studentilor de la facultatile de farmacie si medicina. Studiul medicinei, posibil doar dupa absolvirea liceului, are loc in facultatile de medicina ale universitatilor si dureaza in jur de 6 ani. La sfarsitul studiului, studentii primesc gradul de medic si dreptul de a practica liber medicina. In multe universitati, absolventii depun la incheierea studiilor Juramantul lui Hippocrate.

Pentru ca ‘’Nimic nu este mai de pretuit decat valoarea zilei. ‘’ si ca mai tarziu sa nu devina prea tarziu, va oferim pentru orice traducere medicala un regim de urgenta. In plus, va asiguram siguranta si confidentialitatea informatiilor si datelor din documentele traduse.

Tipuri de documente medicale traduse de noi :

traduceri de articole medicale
traduceri adeverinte medicale
traduceri analize medicale
traduceri retete si prospecte medicale
traduceri de lucrari de dizertatie din domeniul medical
traduceri manuale de specialitate
traduceri informatii clinice, farmaceutice si biologice
traduceri brosuri
traducere echipamente, ambalaje
traduceri rapoarte toxicologice


Traducere medicala realizeaza traduceri autorizate in si din 27 de limbi : traduceri engleza, franceza, germana, italiana, spaniola, rusa, portugheza, maghiara, bulgara,

ceha, croata, poloneza, slovaca, sarba, ucraineana, daneza, finlandeza, suedeza, norvegiana, neerlandeza, greaca, japoneza, chineza, coreeana, turca, araba, ebraica.

Ne puteti gasi in Bucuresti, sector 6, Calea Crangasi Nr.10, Bl. 19 A, Sc. B, Ap.71, interfon 271C (reper B.C.R. Crangasi, Podul Grant). Puteti aduce documentele la sediul nostru sau le puteti trimite prin curier, posta, fax sau email: traduceri.legalizate@yahoo.com.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)