Subiect închis 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tpsv paroxistica-ablatie
06-12-2012, 10:37 PM
Mesaj: #1
Tpsv paroxistica-ablatie
Buna seara tuturor. Ma puteti ajuta va rog cu cateva informatii despre ce este si in ce consta ablatia? Si cat de invaziva este aceasta procedura? Sunt deja programata pentru controlul electrofiziologic si pentru ablatie luna asta.As mai avea ceva timp sa ma razgandesc. Doar ca m-a chinuit TPSV-ul din '86. O parte din medicii la care am fost mi-au spus ca e o procedura invaziva, alti au spus ca nu e. Imi puteti spune mai multe despre aceasta ablatie? Multumesc.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
07-12-2012, 12:09 AM
Mesaj: #2
RE: Tpsv paroxistica-ablatie
Citeste ceea ce s-a scris pe sub-forumurile care trateaza aceasta problema in cadrul forumului de cardiologie. Vei gasi toate informatiile de care ai nevoie si o cazuistica extrem de bogata. Daca mai ai nelamuriri dupa aceea vom mai discuta.
Multa sanatate.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
 Mulţumiri acordate de: Gabytzza
07-12-2012, 02:27 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-12-2012 02:28 AM de Arm-Med.)
Mesaj: #3
RE: Tpsv paroxistica-ablatie
Exista topic dedicat pentru acest subiect. Eu inteleg ca cel mai usor e sa postam direct, fara sa mai citim sau sa incercam sa mai cautam in cadrul Forumlui (despre Regulament nici nu mai vorbesc), dar sunt niste oameni pe acest Forum (carora le multumesc), care isi iau din timpul lor pentru a intretine si a gestiona acest Forum, spre folosul tuturor. Asa ca daca nu pentru a respecta Regulamentul, macar din respect pentru ei ar trebui evitate postarile aiurea si deschiderea de topicuri in paralel pe acelasi subiect.
Astfel ca subiectul actual este inchis.

PORTAL MEDICAL: http://www.medical-bucuresti.ro
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Subiect închis 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)