Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 11 voturi - 3.27 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tahicardie vindecata
09-09-2009, 01:11 PM
Tahicardie vindecata
Buna ziua,
Am suferit timp de 9 ani de tahicardie paroxistica supraventriculara si m-am vindecat in urma interventiei numita ablatie prin radiofrecventa. Am facut ablatia in urma cu 2 ani la dr Radu Vatasescu - spitalul Floreasca si de atunci nu am mai avut absolut nici o problema. Nici nu am cuvinte sa descriu cat de mult mi-a schimbat viata aceasta interventie. Ii multumesc din suflet d-lui doctor si intregii echipe de la Floreasca. Sper ca aceasta informatie sa fie utila cuiva care cauta, asa cum cautam si eu alta data, o mana de ajutor.
Sanatate tuturor!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Mulţumiri acordate de: craciun
14-09-2009, 01:48 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-09-2010 01:28 PM de LauraAna.)
Sindromul WPW
Intr-adevar dl dr Radu Vatasescu este un doctor bun!
Si eu am facut ablatie prin radiofrecventa la Spitalul Floreasca (acum 3 luni). Acum ma simt bine, nu mai simt nici o palpitatie "in gat", dureri in piept, ameteala, lesin, senzatia de lipsa de aer etc. Ce m-a determinat sa fac investigatii in acest sens? Faptul ca ma trezeam noaptea cu palpitatii, incepeau si se terminau brusc- si astea, din ce in ce mai des (f incomod; cei care sufera de sdr WPW, tahicardie etc stiu despre ce vb). Eram foarte speriata de acel studiu electroziologic si de ablatia in sine DAR am depasit momentul cu usurinta. Incurajarile si comunicarea atat de buna doctor-pacient, m-au facut sa am incredere si n-am dat gres!
Acum ma simt bine si asta, datorita dlui dr Vatasescu si personalului medical profesionist de la Spitalul de Urgenta Floreasca.
 Mulţumiri acordate de: craciun , Daviderori
21-09-2009, 01:02 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 21-09-2009 01:03 AM de razvi.)
RE: Tahicardie vindecata
in legatura cu sportivi, am citit despre mai multi sportivi mai mari sau mai mici care au avut aceasta problema ... si vreau sa te intreb armmdt de ce li se face ablatia aproape pe loc ..
Azi o avut primul episod, maine a facut ablatia si peste 48-72 de ore se intorc deja la antrenamente fara sa mai astepte perioada de vindecare a operatiei ..
21-09-2009, 08:09 AM
Pentru ca ablatia nu necesita cine stie ce pregatiri speciale. Practic se masoara INR-ul (timpii de coagulare ai sangelui), care daca sunt OK permit realizarea imediata a ablatiei. Si, in cazul in care pacientul este pe un tratament anticoagulant sau antiaritmic, acesta trebuie intrerupt cu cateva zile inaintea interventiei.
Pe de alta parte in vest nu cred ca este problema ca nu au locuri in spital sau nu au cine stie ce materiale, asa ca din acest punct de vedere interventia poate fi, din nou, realizata imediat.
Si in al treilea rand, cand esti un sportiv reprezinti pentru anumiti oameni gaina cu oua de aur. Cand unii au dat o caruta de bani pe tine bineinteles ca te vor inapoi refacut cat mai rapid. Si cand banii chiar nu reprezinta o problema ... nimic nu e mai simplubig grin

PORTAL MEDICAL: http://www.medical-bucuresti.ro
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
05-10-2009, 04:30 PM
Buna tuturor!Eu am o fetita de 13 ani care a fost diagnosticata cu tpsv,acuma ia egilok,dar asteptam programarea la Timisoara la dr. Ivanica.M ar interesa sa vorbesc cu cineva care a fost la dumnealui pentru ablatie,cat a trebuit sa dea ,cat a stat in spital,cat timp trebuie sa stea acasa dupa interventie etc. multumesc mult
05-10-2009, 04:33 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-09-2011 10:28 PM de Arm-Med.)
Despre cat a trebuit sa dea ... am discutat pe e-mail (si as prefera ca aceste discutii sa se duca pe e-mail sau PM).
Despre stat in spital nu mai mult de 2 zile zic eu.
De stat acasa, daca mai sta inca o zi, eventual, daca este necesara punctie de artera, hai maxim doua.
Dar asteptam si mesaje de la cineva care chiar a facut ablatie acolo, sa ne comunice impresii "live" happy

05-10-2009, 04:37 PM
Da,mi ai scris despre costuri,dar stii cum sunt oamenii...A si vrea sa aflu de la cineva care a fost chiar acolo.Si ai dreptate in legatura cu discutarea pe mail sau pm
05-10-2009, 04:40 PM
Ai dreptate, asa e foarte bine, sa te informezi din cat mai multe surse, eu ti-am spus doar ce am auzit de la altii care au fost acolo, dar nu am avut (din fericire tongue) nevoie sa merg personal.

09-10-2009, 12:43 AM
Eu am facut ablatie acum 6 luni la Tm la domnul doctor Ivanica si am numai cuvinte de lauda deoarece nu mai am nici cea mai mica problema.Un om minunat!
16-10-2009, 02:28 PM
buna-armmdt am o mare rugaminte daca poti sa ma ajuti.am vorbit cu domnul doctor vatasescusi am inteles ca aparatul pentru ablatie e stricat,stii cumva cum ma pot programa pentru ablatie la un alt spital cum ar fi fundeni sau militar?nu pot astepta reparatia aparatului.te rog mult daca ma poti ajuta.multumesc mult o zi buna tuturor.
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 6 Musafir(i)