Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPSV - Tiroida
02-05-2012, 02:22 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 02-05-2012 02:31 PM de ciuvica.)
Mesaj: #1
TPSV - Tiroida
Buna ziua desi am doar 24 de ani am de cativa ani buni niste TPSV-uri destul de urate ( puls pana la 240b/min). In urma cu un 1 an si jumatate mi l-au depistat intr-un final si m-au pus sub tratament cu Propafenona 150 mg/ de 2 ori pe zi si nebivolol 5 mg 1/2 cu 1/2 tot de 2 ori pe zi. De o perioada nu mai iau nicio pastila si culmea am observat ca TPSV-urile precum si exatrasistole ventriculare pe care pe aveam au incetat! Am citit pe niste forumuri si intrebarea mea este urmatoarea..Poate vreunul dintre aceste medicamente sa modifice intr-un mod ireversibil inima ( ma gandesc la faptul ca nu mai am nici TPSV nici nimic). Am vazut ca propafenona poate cauza bloc de ram..dar daca il cauzeaza este permanent ? Tin sa mentionez ca la ultimul EKG acum aprox 5 luni doctorul nu a observat nimic ciudat pe EGK. Astept un raspuns. Va Multumesc!


Si inca ceva..la fel ca in acest articol http://forum.romedic.ro/prod/Imi_bate_in...35946.html imi bate inima prea tare cateodata, si nu la puls ma refer ci la forta cu care bate, bate atat de violent de mi se misca tot corpul cand stau in pat. Este posibil sa am probleme cu tiroida si sa ma fii tratat degeaba de inima? Prezizez ca analize pt tiroida nu am facut niciodata desi pt inima am facut de ft mutle ori inclusiv ECO iar la ECO inima arata perfect normal( sau cel putin arata acum un an si ceva). Ms din nou!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
02-05-2012, 03:03 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 02-05-2012 03:05 PM de uliana.)
Mesaj: #2
RE: TPSV - Tiroida
Stimate Ciuvica (alias socrates5 pe Romedic), problemele pe care le ai trebuie discutate si limpezite cu un cardiolog, respectiv endocrinolog, tocmai pentru ca sint posibile foarte multe lucruri legate de sanatatea ta si care nu pot fi abordate si clarificate pe forumuri !
Si mi-e cu desavirsire de neinteles de ce ne trimiti un intreg topic de pe un alt forum !
Numai bine !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
02-05-2012, 03:29 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 02-05-2012 03:30 PM de ciuvica.)
Mesaj: #3
RE: TPSV - Tiroida
Ma bucur sa vad ca pe acest forum cineva citeste intrebarile. Tocmai de accea am postat intrebarea exact la fel ca si in partea cealalta, pentru ca acolo nimeni nu mi-a raspus! Stiu ca asta trebuie discutata cu un cardiolog dar vream macar un raspuns "informativ" din partea unui specialist, pana sa ajung din nou fata in fata cu un cardiolog, vream sa fiu indrumat intr-o directie, pentru ca m-am saturat de analize care nu rezolva nimic. Ms mult pentru raspuns si inca mai astept informatii daca cineva imi poate raspunde. Numai bine!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
02-05-2012, 04:09 PM
Mesaj: #4
RE: TPSV - Tiroida
Da, pe acest forum toate mesajele sint receptionate si - in masura posibilitatilor si a cunostintelor noastre - primesc si raspuns. Sa nu te astepti insa ca cineva - medic sau moderator deopotriva - sa faca aprecieri si sa-ti dea indicatii pe forum legate de conduita terapeutica stabilita de un doctor, de efectele benefice sau adverse ale diverselor medicamente.
Sa n-o iei in nume de rau, dar forumul nu poate inlocui examenul clinic si investigatiile paraclinice, nu ne putem lansa in sfaturi care eventual ti-ar face mai mult rau decit bine !
In pofida faptului ca ecografia indica o inima organic sanatoasa, este clar ca niste probleme de aritmie ai. Ar trebui sa te investigheze un endocrinolog ca sa vezi daca tiroida are vreo problema sau nu; daca ea poate fi exclusa ca teafara fiind, eu as continua cercetarile la un cardiolog electrofiziolog si la nevoie as recurge si la un studiu electrofiziologic !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
02-05-2012, 06:43 PM
Mesaj: #5
RE: TPSV - Tiroida
Daca TPSV-ul a fost diagnosticat corect atunci nu a trecut, stai linistit. Un TPSV nu trece DECAT numai prin ablatie. Deci mai devreme sau mai tarziu vor reaparea.
Despre medicamentele respective uita de ele la aceasta varsta. Sa incepi sa iei antiaritmice de la 24 de ani in loc sa faci o ablatie mi se pare o idee foarte proasta. Antiaritmicele sunt extrem de toxice si au foarte multe efecte secundare. Asa ca mergi la un electrofiziolog, fa un studiu si, daca e cazul, ablatia.
Si cand post-ezi te rog incearca sa acorzi un pic de atentie. Ai pus acest mesaj la plesneala totala, in cadrul topicului legat de stimulatorul cardiac, desi nu ar nici o legatura. Mor cand vad o asa lipsa de respect pentru acest Forum si pentru echipa lui, care trebuie sa stea sa faca curat pentru ca pe unii nu ii intereseaza sa respecte niste reguli simple.

PORTAL MEDICAL: http://www.medical-bucuresti.ro
Vizitează site-ul acestui utilizator Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)