Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Stimulator cardiac cu doi electrozi.
17-09-2012, 04:43 PM
Mesaj: #1
Stimulator cardiac cu doi electrozi.
Am nevoie de sfatul dvs. Pe data de 16.08.12, am fost operata pt schimbare stimulator(cel de al treilea stimulator), pana acum am avut stimulator cu un singur electrod(am inteles ca sunt modele vechi si in prezent se folosesc cele performante cu doi electrozi), deci stimulatorul are doi electrozi. Problema este ca totul a decurs extraordinar de bine, primele doua saptamani dupa operatie am fost f bine, dupa care mi-au schimbat paramentrii, am inteles ca asa trebuie, dupa care a inceput calvarul meu.angry Deci, am inceput sa am dureri permanente de cap, un fel de agitatie interioara, uneori simt capul ca intr-o meghina, imi zvacnesc tamplele, uneori durerea se concretizeaza cu o durere de ochii. Parerea mea este, ca aceste simptome le simteam cand nu se oxigena cum trebuie creierul, angry acum desi respir adanc nu mi se amelioreaza deloc situatia. Am luat pastile precum antinevralgic, cate 2 pastile la 4-6 ore, in functie de durere si uneori codamin. La o saptamana dupa schimbarea parametrilor am revenit la medicii de aici( am omis sa spun ca operatia am facut-o in Norvegia), mi-au spus ca ma preocupa prea mult starea mea si de aceia ma simt rau. :-OMi-au dat termen de acomodare o luna de zile pt acomodare cu noul stimulator cu doi electrozi, in cazul in care nu se schimba starea mea de rau, vor anula un electrod. Azi imi este foarte rau, dureri de cap, stare de voma, o ameteala.yawn Nu v-am spus, dar pulsul meu variaza de la 55/pe minut la 68/pe minut, tensiunea asemenea. Intrebarile mele sunt, daca se poate sa imi spuneti:
1. Durerile de cap permanente sunt de la faptul ca nu sunt obisnuita cu cel cu doi electrozi?
2. Ce se intampla daca anuleaza un electrod? Se face din sistem informatic sau este necesara o interventie?
3. De ce acest stimulator nu poate fi fixat pe o frecventa de puls de 74/pe minut, cum am avut atatia ani si fara probleme.

Imi cer scuze ca am scris atat de mult, probabil ca mai am si alte intrebari, asa ca astept ca nerabdare sfaturile dvs. Va multumesc!happy
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Mesaje în acest subiect
Stimulator cardiac cu doi electrozi. - Hope1993 - 17-09-2012 04:43 PM

Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)