Spermatozoitii pot intra prin imbracaminte?
|
05-11-2020, 05:16 PM
|
|||
|
|||
Spermatozoitii pot intra prin imbracaminte?
Buna seara, am si eu o intrebare, pentru un prieten. Acesta s-a intalnit cu iubita sa la ea acasa si stateau unul peste celalat si se sarutau cand la un moment dat, el ejaculeaza in blugi observand o pata pe acestia. Frica lui este sa nu-si fi lasat iubita insarcinata. L-am rugat sa imi explice in detaliu si mi-a spus ca nu si-au atins cu mainile partile intime unu altuia si doar au gesticulat un fel de "frecare",daca as putea sa ma exprima astfel. Si astfel eu l-am asigurat ca nu ar avea nicio problema si ca nu ar exista niciun risc de sarcina. As dori sa primesc niste pareri legate de aces subiect. Multumesc anticipat si o seara frumoasa!!
![]() |
|||
05-11-2020, 06:49 PM
|
|||
|
|||
RE: Spermatozoitii pot intra prin imbracaminte?
Da, riscul este infim, in conditiile pe care le-ai descris. Ar trebui sa-l iei pe prietenul tau si sa-i faci putina educatie sexuala! Sa-i explici ca in prima faza a unei relatii, daca le este teama, exista un obiect numit prezervativ. Folosindu-l, se protejeaza si se pot juca fara grija. In plus, teama este cel mai mare inamic al erectiei si deci trebuie sa invete sa si-o controleze. Asta inseamna informatii corecte si practici sexuale care sa conduca la o viata sexuala normala, cu masurile de siguranta pe care le stie toata lumea.
|
|||
|
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)