Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spasmofilie sau altceva?
20-04-2018, 12:34 PM
Mesaj: #1
Spasmofilie sau altceva?
Buna ziua, deci problema mea a inceput de la sfarsitul lui februarie cand dintro data am avut un atac de panica eu fiind in anglia la momentu respectiv (am consumat si cannabis timp de vreo 3 ani, dar de cand cu atacul nu m.am mai atins) am ajuns la urgente de vreo 3 ori intro saptamana si de fiecare data mi se spunea ca este anxietate. Eu nu am vrut sa accept pentru ca mie chiar imi era rau simteam asta si am hotarat sa vin in Romania. Aici stariel parca s.au accentuat cu palpitatii, senzatii de sufocare, tremur si insomnii. Am facut de 3 ori analizele crezand defapt ca este vorba despre glanda tiroida dar dupa analize medicii au spus ca nu este de acolo, iar ultimul medic la care am fost mi.a spus ca am spasmofilie so daca tratamentu (Magneziu forte, tincture de paducel + relaxirem cu valeriana si pasiflora) nu merge sa consult si un psihiatru. Problema este ca eu chiar ma simt rau Si nu sunt in depresie asta a confirmato si doctoru, nu am ganditi sa imi fac rau Ba din contra eu vreau sa nu platesc ceva rau pentru ca no imi simt inima deloc bine de vreo 2 zile aseara nu am putut dormi deloc simteam ca ma sufoc si imuna ma înțepa. Tin sa mentionez Calciul mi.a iesit bine in analize doar magneziu a iesit scazut si monocitele. As vrea sa stiu si partea altcuiva totusi ce analize mai pot face caci eu chiar nu ma simt bine deloc si tind sa cred ca nu este o problema doar de psihiatru. Multumesc.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
20-04-2018, 08:09 PM
Mesaj: #2
RE: Spasmofilie sau altceva?
Simptomele pe care le descrii pot aparea in urma consumului de droguri, in special daca te-ai lasat. Este foarte bine ca ai renuntat la canabis, sa ai grija sa nu mai iei niciodata nici un fel de drog sub nici o forma de administrare, sa nu fumezi si sa nu consumi alcool. Simptomele astea vor trece in timp, chiar daca acum consideri ca sunt groznice, nu vei ramane cu ele.
Din moment ce dureaza deja din februarie si avand in vedere ca te chinuie, ai putea merge la spitalul Obregia. Acolo este o sectie speciala pt consumatori de droguri si te pot ajuta medicii de acolo sa treci cu bine peste problema de acum. Este important sa le spui adevarul, ce ai luat, cat si cum, precum si starea ta, ceea ce simti. Nu te va judeca nimeni, ei sunt acolo ca sa te ajute.
In plus, poate ar fi buna si o vizita la psiholog, te va ajuta sa iti controlezi starile si sa treci mai usor peste atacurile de panica.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
21-04-2018, 11:11 AM
Mesaj: #3
RE: Spasmofilie sau altceva?
Multumesc mult chiar o sa tin cont de sfatul dumneavoastra.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)