Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spasmofilie
20-04-2018, 12:37 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 20-04-2018 01:05 PM de Andree.)
Mesaj: #1
Spasmofilie
Buna ziua, am 23 de ani si problema mea a inceput de la sfarsitul lui februarie cand dintro data am avut un atac de panica eu fiind in anglia la momentu respectiv (am consumat si cannabis timp de vreo 3 ani, dar de cand cu atacul nu m.am mai atins) am ajuns la urgente de vreo 3 ori intro saptamana si de fiecare data mi se spunea ca este anxietate. Eu nu am vrut sa accept pentru ca mie chiar imi era rau simteam asta si am hotarat sa vin in Romania. Aici stariel parca s.au accentuat cu palpitatii, senzatii de sufocare, tremur si insomnii. Am facut de 3 ori analizele crezand defapt ca este vorba despre glanda tiroida dar dupa analize medicii au spus ca nu este de acolo, iar ultimul medic la care am fost mi.a spus ca am spasmofilie so daca tratamentu (Magneziu forte, tincture de paducel + relaxirem cu valeriana si pasiflora) nu merge sa consult si un psihiatru. Problema este ca eu chiar ma simt rau Si nu sunt in depresie asta a confirmato si doctoru, nu am ganditi sa imi fac rau Ba din contra eu vreau sa nu platesc ceva rau pentru ca no imi simt inima deloc bine de vreo 2 zile aseara nu am putut dormi deloc simteam ca ma sufoc si imuna ma înțepa ma doare si capul in zona tamplelor. Tin sa mentionez Calciul mi.a iesit bine in analize doar magneziu a iesit scazut si monocitele. As vrea sa stiu si partea altcuiva totusi ce analize mai pot face caci eu chiar nu ma simt bine deloc si tind sa cred ca nu este o problema doar de psihiatru. Multumesc.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
20-04-2018, 11:24 PM
Mesaj: #2
RE: Spasmofilie
Le-ai spus doctorilor ca ai consumat canabis? Nu trebuie sa ai depresie ca sa faci un atac de panica, insotit de palpitatii, tahicardie, cresterea tensiunii. Asculta sfaturile primite si mergi si la un psihiatru pentru un tratament contra atacurilor de panica si anxietatii, dar si pentru
stoparea posibilelor manifestari de sevraj. Ar fi trebuit sa ti se prescrie niste suplimente cu magneziu avand in vedere deficitul.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
21-04-2018, 11:09 AM
Mesaj: #3
RE: Spasmofilie
Nu le.am spus despre cannabis am avut asa o ezitare ma gandeam ca aici nu inteleg exact situatia..dar o sa tin cont de sfat multumesc mult de raspuns..
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)