Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Spasme musculare
25-11-2020, 02:18 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 25-11-2020 02:23 PM de Madalina13.)
Mesaj: #1
Spasme musculare
Buna ziua,

Am un fel de spasme musculare nedureroase. Le am de mult timp, insa nu le am bagat in seama.

Dar, zilele astea mi a venit ciclul si parca aceste spasme s au intensificat si au devenit deranjante. Pt ca stau in pat si le tot simt.

De cand mi a venit ciclul simt aceste spasme in piept. Simt cum muschii din dreptul pieptului se zbat, tremura, sau vibreaza. Aceeasi senzatie e si la picioare, abdomen sau maini. Dar in piept le simt cel mai mult si foarte accentuat.

Mentionez ca tin si o dieta de slăbire in care mănânc putin. E posibil ca acest tremur al muschilor sa fie din cauza deficitului de vitamina d? Mi a iesit o valoare foarte mica la această vitamina. Iau detrical de 2000 mg, dar nu zilnic. Uneori uit sa iau, recunosc...
In rest, analizele mele referitoare la calciu, magneziu, zinc, fier, au iesit in regulă acum aproximativ 2-3 luni cand mi le am facut.

Aceste "zbateri" musculare le am in stare de repaus.

Sunt si sedentară, nu prea fac efort fizic, in afara de mersul pe jos.

In afara de intensificarea efortului fizic pe care stiu ca o sa mi l recomandați, ce as mai putea face in situația asta?

Poate sa mi afecteze cu ceva funcționalitatea inimii faptul ca mușchii din piept se tot zbat? Stiu ca e o întrebare stupida, dar va rog mult sa mi răspundeți si la aceasta întrebare.

Va multumesc mult si imi cer scuze daca nu am încadrat întrebarea la categoria potrivită. Nu am stiut exact unde sa o scriu.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)