Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Senzatie de maini arse
12-09-2019, 10:23 AM
Mesaj: #1
Senzatie de maini arse
Buna ziua, am 20 de ani si de 5 zile, cand vremea s-a schimbat brusc, am o problema, simt cum palmele si ochii imi ard, spun simt pentru ca palmele au temperarura normala si corpul la fel. Am crezut initial ca e o simpla raceala, dar vad ca nu imi mai trece. Nu pot spune ca e raceala deoarece nu ma doare in gat si nici nasul nu imi curge, din contra, din aceeasi zi din care am aceasta senzatie de maini arse am nasul infundat dar nu de tot, dar nu pot respira foarte bine pe nas, si este foarte uscat, nu imi curge deloc, desi am senzatia ca trebuie sa suflu nasul, cand fac asta...nimic. Am avut si o taietura marisoara mai jos de incheietura mainii drepte, am foloait doar apa oxigenata, poate sa fie asta motivul? Am citit pe net ca e numita stare febrila si se regaseste in multe cazuri de cancer, desi nu beau, nu fumez si manamc sanatos, dar m-am speriat foarte tare. Cum am zis, temperatuea corpului si mainilor sunt normale, dar eu simt ca imi ard ochii si palmele, senzatie accentuata cand stranut. Prin urmare am o intrebare: ce ar putea fi...e posibil sa fie vorba despre cancer...?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
22-09-2019, 01:52 AM
Mesaj: #2
RE: Senzatie de maini arse
A trecut mai bine de o saptamna si senzatia asta nu a disparut, dar a mai trecut, atunci cand ma urc in pat seara si cand ma trezesc dimineata, pentru vreo 10-15 minite simt ca imi ard mainile, dupa care in timpul zilei senzatia mai regine, dae trece rapid, stie cineva de la ce poate fi? E deranjanta senzatia asta
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
22-09-2019, 07:32 PM
Mesaj: #3
RE: Senzatie de maini arse
Cancer nu este. Starea febrila de care ai citit, este una obiectivata prin temperatura ridicata a corpului, nu doar senzatii in palme. In plus, nu apare chiar asa, din start, ci pe masaura ce boala avanseaza. Deci stai linistit.
Prima cauza la care ma gandesc este la o stare de anxietate. Alta ar fi o neuropatie, de aceea ar fi bine sa iti faci o evaluare la un medic neurolog.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)