Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sensibilitate partea dre
14-03-2018, 07:09 PM
Mesaj: #1
Sensibilitate partea dre
Bună ziua am 24 ani iar în vara lui 2017 au apărut problemele pentru mine. Eram la fotbal și deodată am văzut pete negre iar vederea nu mai era clară. Aceasta a trecut după câteva minute au urmat o senzație de amorțeală ce pornea de la fata limba și a mers către mana dreaptă. Câteva săptămâni am simțit furnicături și amorțeli pe mâna dreaptă. Am făcut analize și RMn nu a apărut nimic în neregula. In ianuarie 2018 am avut același episod cu întunecarea vederi + amorțeli pe partea stângă. Am mers la urgenta mi-au zis că este doar o migrenă. Am văzut un doctor neurolog care mi-a recomandat sa fac un rmn, analize, fund de ochi in urma cărora nu a ieșit nimic în neregula în partea cerebrala, doar o Polidiscopatie Cervicala. De atunci am o sensibilitate pe partea dreapta amorțeli și dureri in special in mana și picior. Ce îmi recomandați va mulțumesc!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
15-03-2018, 12:18 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 15-03-2018 12:18 AM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: Sensibilitate partea dre
Trebuie lamurita problema discopatiei cervicale si luate masuri terapeutice, pentru ca manifestarile neurologice, de acolo pleaca.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
15-03-2018, 04:18 AM
Mesaj: #3
RE: Sensibilitate partea dre
(15-03-2018 12:18 AM)SoulHealer a scris:  Trebuie lamurita problema discopatiei cervicale si luate masuri terapeutice, pentru ca manifestarile neurologice, de acolo pleaca.

corpuri vertebrale in ax, rectitudinea segmentului vertebral cervical, fara zone de edem osos, protruzii fiscale circumferențiale subligamentare C4-C5, C5-C6, C6-C7 cu compresia sacului rural și contacte radiculare bilaterale, fara stenoze de canal vertebral, fără modificări de semnal la nivelul cordonului medular
Mulțumesc pentru răspuns acesta este rezultatul RMN secțiunea cervicală
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)