Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sangerarea abundenta imi poate pune viata in pericol?
16-11-2017, 12:20 AM
Mesaj: #1
Sangerarea abundenta imi poate pune viata in pericol?
Am 37 de ani si, in urma cu doi ani, pentru prima data in viata, mi-a aparut sangerare intre ciclurile menstruale. M-am speriat si m-am dus la urgente la Filantropia. Mi-a prescris vitamina K si evitarea stress-ului. Avusesem o perioada mai stresanta. Uneori am mai avut cicluri foarte scurte de atunci, insa mai rar. Cu trei saptamani in urma, m-am suparat rau si m-am chinuit cu bunica-mea bolnava de Alzheimer in varsta de 87 de ani, locuind impreuna. Trei zile si trei nopti a avut dementa senila, n-am dormit, am tot incercat sa o potolesc, am clacat eu. Cert este ca am plecat de acasa si m-am dus sa dorm la prieteni ca nu mai puteam. La doua zile dupa aceea, a aparut din nou metroragia, intre cicluri, adica la 5 zile dupa ce tocmai terminasem un ciclu normal. Foarte abundenta, mi-a trecut intr-un final, ca un ciclu normal. Dupa trei zile de pauza, din nou a revenit ciclul. M-am intors acasa, iar bunica-mea, iar crize de dementa senila, iar nu stiu ce, iar ciclu abundent. Alaltaieri noapte iar n-am dormit din cauza ei, desi ma simteam epuizata, ieri m-am simtit toata ziua rau, iar azi mi-a venit iar ciclu cu cheaguri mari de sange de nu ma mai puteam tine pe picioare. Toata ziua am fost plecata, pentru ca am avut treaba cu acte, in fine, deci am facut si un efort fizic oarecum important. Am luat trei fiole de vitamina K (oral), un Nurofen, un Multivitamin si oarecum sangerarea s-a mai calmat putin, dar vad tot cheaguri. Ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare este ca din cauza pierderii masive de sange intr-un interval scurt, am ameteli foarte mari, privire incetosata si o stare de neputinta, adica fac efort la mers, la imbracat, dezbracat, la scris (acum de exemplu la tastat), adica lucruri foarte uzuale pentru mine. Din cauza ametelii. Se poate muri de la anemia provocata de pierderea masiva de sange prin menstruatii anormale de genul? Se poate muri de la pierderea de sange menstrual? Sunt o urgenta medicala? Astept sa vad cum imi este in doua, trei zile ca sa merg normal la medicul de familie sau credeti ca e cazul sa chem Salvarea? Ceea ce ma ingrijoreaza e neputinta de a face lucruri foarte uzuale, cum ar fi ridicatul in picioare. Daca duc mana la gura tremur. Niciodata in viata nu am mai avut asa ceva.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
16-11-2017, 12:38 PM
Mesaj: #2
RE: Sangerarea abundenta imi poate pune viata in pericol?
Nu ai spus daca ai făcut analize in ultimul timp, dacă te-a văzut un ginecolog, dacă îți faci testul Papanicolau regulat.
Daca inca te simți rău poți merge la spital. Oricum va trebui sa treci și pe la medicul de familie pentru analize și trimitere la ginecologie. Sa nu uiți sa testezi feritina

Daca incerci tot timpul sa fii normal, nu vei sti niciodata cat de formidabil poti fi.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)