Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rog sfatul unui urolog
24-04-2017, 12:14 PM
Rog sfatul unui urolog
Buna ziua am găsit pe internet adresa dumneavoastră și în lipsa unui urologo din localitatea mea as dori sa va cer un sfat în legătură cu ejacularea prematura dacă exista un tratament anume sau exerciții care sa mă ajute sunt căsătorit de 8 ani si din tot timpul am avut aceasta problema iar în ultima perioada nu mai rezist nici măcar 3-4 minute sunt momente care mă excit de la primele mișcări și termin imediat credeți ca se poate trata sau face ceva în legătură cu asta
Vă mulțumesc anticipat pentru sfatul si timpul acordat
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
24-04-2017, 02:44 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 24-04-2017 02:45 PM de SoulHealer.)
RE: Rog sfatul unui urolog
Tulburarile de erectie, in general tulburarile de dinamica sexuala, pot avea numeroase cauze. Cred ca trebuie inceput cu un set complet de analize de baza si cateva hormonale (testosteron, etc.) . Foarte important este un stil de viata sanatos, cu eliminarea fumatului, a excesului de bauturi alcoolice, cu multa miscare, poate un sport usor. Daca sunteti supraponderal trebuie sa mai slabiti. Nu urologul rezolva astfel de probleme ci un medic endocrinolog-androlog la care sa va duceti cu analizele recomandate. La urolog mergeti daca simtiti ca aveti probleme cum ar fi scaderea presiunii jetului la urinare, senzatii de jena la urinare.
Nu in ultimul rand, ar fi bine sa incepeti sa practicatii exercitiile Kegel de intarire a musculaturii pelvine, in special a muschiului pubococcigian si pe cale de consecinta pentru un mai bun control al erectiei si ejacularii.
Sanatate
25-04-2017, 08:47 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 25-04-2017 08:50 AM de misudmg.)
RE: Rog sfatul unui urolog
Vă mulțumesc pentru răspuns din tot ce miati spus doar cu sportul nu le am în rest nu fumez deloc foarte rag consum câte o bere poate una la 2 săptămâni cel mai mult am rezistat 4luni fara cu greutatea nu stiu ce sa zic am 74km la 1,65 iar cu jetul îl am puternic fără probleme
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)