Rog ajutor! Ganglionic laterocervicali si durere omoplat.
|
23-03-2020, 11:50 PM
|
|||
|
|||
Rog ajutor! Ganglionic laterocervicali si durere omoplat.
Din pacate problema mea e deja de mai bine de 1 an si totul a inceput cu o durere umar-omoplat dreapta care mergea pe brat.Sinteam ca ma blocam de durere si atunci strigam pe cineva sa vina sa ma maseze ca sa-mi revin.Apoi au inceput durerile de ganglioni, gat intepenit, pe RMN cervical se vad muschii contractati,intinsi .Si acum am dureri de ganglioni, analize sange bune, inafara de VSH 20, immunoglobulina M crescuta 240 (max 230) .Am avut si sete excesiva vreo 2 saptamani, furnicaturi picioare, amorteala maini.Negativ la infectii, negativ anticorpi antinucleari, nu stiu incotro sa ma mai duc.
|
|||
24-03-2020, 01:17 PM
|
|||
|
|||
RE: Rog ajutor! Ganglionic laterocervicali si durere omoplat.
Pare a fi un proces inflamator local in zona claviculara sau a articulatiei umarului. Trebuie discutat cu un ortoped (eventual o radiografie a umarului) si instituit un tratament antiinflamator in functie de rezultatul imagistic. Poate fi si o afectiune denumita oligodistrofie reflexa sau sindromul mana-umar. Apare la persoanele care petrec multe ore la tastatura.
|
|||
24-03-2020, 04:07 PM
|
|||
|
|||
(24-03-2020 01:17 PM)SoulHealer a scris: Pare a fi un proces inflamator local in zona claviculara sau a articulatiei umarului. Trebuie discutat cu un ortoped (eventual o radiografie a umarului) si instituit un tratament antiinflamator in functie de rezultatul imagistic. Poate fi si o afectiune denumita oligodistrofie reflexa sau sindromul mana-umar. Apare la persoanele care petrec multe ore la tastatura. Dar dupa acupuncture am ramas cu ganglionii durerosi, mici ca dimensiuni, nu cresc, sunt la fel de 1 an si dureri musculare + ceafa. |
|||
24-03-2020, 07:32 PM
|
|||
|
|||
Daca analizele(leucograma, CRP) nu indica vreun focar infectios e vorba de un proces inflamator. Trebuie continuate investigatiile pentru a stabili cauza. Trebuie mers la un ortoped.
|
|||
24-03-2020, 07:51 PM
|
|||
|
|||
(24-03-2020 07:32 PM)SoulHealer a scris: Daca analizele(leucograma, CRP) nu indica vreun focar infectios e vorba de un proces inflamator. Trebuie continuate investigatiile pentru a stabili cauza. Trebuie mers la un ortoped. Vsh la limita 20 , in rest nimic pana acum .E f ciudat pt ca nici un doctor nu stie sa-mi spuna ce am.Faptul ca nu am avut febra, eruptii pe piele, transpiratii, e ciudat pt ei. Am si niste umflaturi bucale, nu sunt afte, aparute in interiorul buzei .Ceva trebuie sa fac |
|||
24-03-2020, 09:41 PM
|
|||
|
|||
Dantura e ok? ASLO ar trebui facut in caz ca sunt probleme dentare nerezolvate
|
|||
24-03-2020, 09:48 PM
|
|||
|
|||
(24-03-2020 09:41 PM)SoulHealer a scris: Dantura e ok? ASLO ar trebui facut in caz ca sunt probleme dentare nerezolvate Dantura ok.Am facut si ASLO, e ok.Control ORL facut din nou acum o saptamana, totul perfect, nu vede decat 2 afte mici, umflaturile le simt doar cu limba, e ca o vena lunga si umflata pe interiorul buzei.Ma chinui de arata timp.Si durerea asta de umeri si lateral gat ce nu ma lasa. |
|||
25-03-2020, 03:16 PM
|
|||
|
|||
Clinic nu ai nimic. Te studiezi prea mult si asta te poate face sa apreciezi exgerat o situatie. Incearca sa te relaxezi. Avem cu totii mai mult timp pentru asta! Durerea respectiva poate fi obiectiva. Cand se mai linistesc lucrurile fa o radiografie a umarului. Evita s ridici greutati cu acea mana sau sa tii lesa catelului tau agitat, in caz ca ai ! Probabil ca ai facut si 25 OH Vit. D, iar daca ai un deficit discuta cu endocrinologul.
|
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)