Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rectocolita ulcero hemoragica
06-07-2012, 11:59 AM
Mesaj: #1
Rectocolita ulcero hemoragica
Daca tot am descoperit forumul acesta, ma gandem sa apelez la sfaturile voastre si pe tema asta.
De un an si jumatate (imediat dupa nasterea celui de-al doilea copil ), s-a declansat si diagnosticat frumusetea asta de boala. la momentul respectiv am facut investigatii la Floreasca la dna dr Pestroiu, apoi am primit o a doua parere de la dl Diculescu de la Fundeni. Tratamentul a fost cu Salofalk supozitoare si microclisme, tratament care a dat rezultate comnibat cu un regim fara lactoza, gluten si carbohidrati complecsi.
Din pacate in ultima peioada nu am respectat tratamentul si bineinteles ca sunt intr-o alta criza, adancita si de o perioada foarte stresanta care se pare ca isi spune cuvantul.
Acum as vrea sa fac o alta evaluare , o noua colonoscopie si bioppsie. Ma orientasem spre dl dr manuc de la fundeni, astfel incat sa pot face biopsia tot la fundeni la dl dr Becheanu. Ati putea sa imi dati un sfat, credeti ca m-am orientat bine.A fost cineva la dl dr Manuc?
Mai este cineva pe forum cu aceeasi boala, poate mai schimbam impresii.
Multmesc mult!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
06-07-2012, 01:38 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-07-2012 01:47 PM de uliana.)
Mesaj: #2
RE: Rectocolita ulcero hemoragica
Raluca, tot de mine dai si sfatul meu calduros e sa mergi la Fundeni, la mina dreapta a prof. Diculescu, adica dr. Dan Pitigoi, medic primar gastroenterolog, pe care il stiu inca din vremea cind era rezidentul preferat al prof. Alexandru Oproiu.
Este o minunatie profesionala si umana, ajungi sa mergi de drag la el!
Problema mea era un diverticul nenorocit pe duoden, pe care el l-a descoperit (dupa multi ani de chinuiala si tratamente facute de mine la alte recomandari) si i-a venit de hac cu succes. Respectind niste reguli dietetice simple, de 10 ani nu mai am nici o bataie de cap !
Are acel dar minunat de a fi natural, firesc, uman si FOARTE PRICEPUT in situatiile altminteri destul de penibile si umilitoare care intervin inevitabil cu prilejul endoscopiilor si colonoscopiilor (stii probabil, nu intru in amanunte).
Viziteaza-l cu incredere pe pasarea... Pitigoi, dragul de el ! batting eyelashes
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)