Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Reactie ciudata la dentist!
26-09-2018, 11:10 PM
Mesaj: #1
Sad Reactie ciudata la dentist!
Buna

Merg la dentist de ceva luni de zile pentru diferite proceduri conform planului de tratament stabilit care include: detrataj,curatare profunda,aditie de os,implanturi si fatete.Toate procedurile au decurs cu bine cu anestezie ,mai putin la aditie de os dupa 1 ora pe scaun am simtit dintr-o data o caldura puternica care a venit de la picioare pana sus la cap,inima a inceput sa bata repede si m-am albit,mi-am revenit in 3-4 minute cu aer si apa dat pe mine dupa care totul sa incheiat cu bine.La slefuirea dintilor de jos dupa aproximativ 2 ore si 1 fiola+jumate de anestezic am inceput sa tremur ca si cum imi era frig,odata la cateva secunde muschii de la picioare si brate se "zbateau" fara sa am control, precizez ca desi eram cu anestezie aveam o oarecare sensibilitate la dinti/durere destul de puternica care nu trecea nicicum ,completa cu anestezic si degeaba ,inclusiv respiratia mea/aspirator si alte scule provoca durere.Dupa 15-20 minute de pauza,ibuprofen,dulce,apa,mi-a trecut si am continuat dar la orice mica durere aproape ca iara incepeam sa tremur.A terminat procedura fara alte evenimente.E reactie normala la durere sau adrenalina din anestezic?Oboseala?stres?Mai pateam de la cafea dar nu asa violent si de durata lunga.Fumator,cafea nu mai beau de 2 luni,varsta 30.Ce doctor sa consult ca sa aflu cauza reactiei?


Multumescd'oh
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
27-09-2018, 10:12 AM
Mesaj: #2
RE: Reactie ciudata la dentist!
In primul rand e nevoie de un drum la medicul de familie pentru un set de analize de baza care sa includa si markerii virali hepatici, pentru orice eventualitate, avand in vedere interventiile stomatologice repetate si invazive. Mai mult ca sigur ca e vorba de reactii la anestezicele folosite, in special la adrenalina. Avand in vedere implanturile, trebuie sa renunti la fumat, categoric! Probabil ca la cafea ai renuntat din cauza interventiilor si anesteziilor. Oricum, aditia osoasa este o interventie care ar trebui sa se faca cu asistul unui anestezist, deoarece e bine sa se faca si o anestezie intravenoasa, care poate da reactiile de caldura pe care le-ai resimtit.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
27-09-2018, 12:55 PM
Mesaj: #3
RE: Reactie ciudata la dentist!
(27-09-2018 10:12 AM)SoulHealer a scris:  In primul rand e nevoie de un drum la medicul de familie pentru un set de analize de baza care sa includa si markerii virali hepatici, pentru orice eventualitate, avand in vedere interventiile stomatologice repetate si invazive. Mai mult ca sigur ca e vorba de reactii la anestezicele folosite, in special la adrenalina. Avand in vedere implanturile, trebuie sa renunti la fumat, categoric! Probabil ca la cafea ai renuntat din cauza interventiilor si anesteziilor. Oricum, aditia osoasa este o interventie care ar trebui sa se faca cu asistul unui anestezist, deoarece e bine sa se faca si o anestezie intravenoasa, care poate da reactiile de caldura pe care le-ai resimtit.

Da,de aia am renuntat la cafea ca parca avea un rol la starile de anxietate care apareau cand mergeam la dentist.O sa ma duc la medicu de familie pentru analize.Multumesc
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)