Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Proteze la copii
13-03-2021, 12:45 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 14-03-2021 11:25 AM de Anonym.)
Mesaj: #1
Proteze la copii
Mi s-a spus că la vârsta de 8 ani am avut un accident grav si că mi s-au reconstruit un os al fetei si urechile cu proteze artificiale. Si că în timpul accidentului au fost oarecum afectate si corzile vocale si că mi s-a pus acolo un implant sintetic din silicon sau plastic deformabil pentru medializarea lor.

Eu nu prea cred ce mi s-a spus, din mai multe motive. În primul rând cred că dacă ar fi fost adevărat, nu mi s-ar mai fi dezvoltat normal oasele fetei după aceea, si cred că aș fi avut ceva dureri în atâția de dezvoltare, sau poate chiar ar fi picat protezele din cauza dezvoltarii. În al doilea rând, eu am piele normală pe urechi si simt dureri la atingere, deci nu știu dacă este posibil să am cartilajele urechilor dintr-un material sintetic(așa cum mi s-a spus), si totuși să fie piele si nervi si vase de sânge deasupra lor. Iar legat de treaba cu corzile vocale, eu nu cred că se pun implanturi de genul ăsta la copii. Menționez că acum am 20 de ani.

Aștept un răspuns de la un specialist sau de la orice persoană care se pricepe. Aș vrea să știu dacă este posibil să fie adevărat din punct de vedere medical, adică să am implanturi artificiale în corp fără să simt nimic, sau persoana respectivă mi-a spus așa doar ca să mă sperie sau dintr-un alt interes.

Vă mulțumesc anticipat![/php]
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)