Problema fizioterapie
|
16-06-2018, 02:22 PM
|
|||
|
|||
Problema fizioterapie
Buna ziua, am facut un total de 9 sedinte de fizioterapie, curenti,ultrasunet si masaj.Dupa primele 5 sedinte m-am simtit foarte bine si am decis sa fac inca 4 la recomandarea doctorului de specialitate, care mi-a spus de cand am inceput sedintele ca, in cazul in care am simptome ciudate sau ma simt rau sa opreac tratamentul.
Tinand cont ca dupa primele 5 sedinte m-am simtit foarte bine, am scapat de dureri , dupa celelalte 4 sedinte la interval de o saptamana, am inceput sa ma simt rau.In ce consta starea de rau ? Ameteli,buimaceala de cap,stari de rau,amorteala la nivelul fetei, intr-un cuvant nu mi-e bine deloc.Mentionez ca durerile au disparut in promortie de 80% , nu mai resit durere la coloana cervicala,brate,umeri, dar ma simt rau dupa cum am specificat ... Are careva idee ce se intampla, la doctor doar saptmana viitoare joi pot ajunge.Am incheiat sedintele de marti .. astazi este sambata si simptomele persista,par sa se agraveze. |
|||
16-06-2018, 04:56 PM
|
|||
|
|||
RE: Problema fizioterapie
Fizioterapia adresata coloanei cervicale este o terapie delicata din multe puncte de vedere si asta pentru ca, fara indoiala, apar manifestari adverse ce depind de durata si intensitatea procedurilor. Zona cervicala este foarte sensibila, la ultrasunete in special. Oricum, nu mai continua tratamentul pana nu discuti cu medicul care ti-a recomandat-o.
|
|||
16-06-2018, 10:24 PM
|
|||
|
|||
RE: Problema fizioterapie
Buna SoulHealer,multumesc pentru interventie, nu mai am de gand sa continui, de marti am oprit tratamentul, ar fi trebuit sa opresc direct dupa prima sedinta in care am resimtit neplaceri, dar le-am trecut cu vederea.Oricum nu ma asteptam sa fie atat de intense simptomele ,cu toate ca am scapat de durere aproape total ...
|
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)