Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Plante medicinale pentru inima
11-08-2015, 04:27 PM
Mesaj: #1
Plante medicinale pentru inima
Păducelul este supranumit şi „plantă inimii”. Prin urmare, previne apariţia sau agravarea bolilor de inimă. Îl găsiţi sub ce formă vă este mai uşor să îl administraţi: tincture, ceai sau pulbere. Substanţele benefice din planta reglează bătăile inimii, relaxează arterele şi dilate vasele de sânge, pentru o circulaţie potrivită!

Valeriana este o plantă ierboasa şi frumos mirositoare. Ea reprezintă un remediu adesea recomandat pentru tratarea tulburărilor emoţionale şi simptomele asociate lor. Principiile active din rãdãcina de valeriană au proprietãţi sedative asupra sistemului nervos şi cardiac. Astfel, vă recomandăm să o încercaţi cu încredere!

Strugurii de culoare închisă conţin resveratrol, un antioxidant puternic, care ajută trombocitele să funcţioneze normal. De asemenea, scade vâscozitatea sângelui, pentru o circulaţie normal a sângelui.

Afinele sunt fructe delicioase, cu efecte miraculoase pentru sănătatea noastră! Ele protejează inima, prin conţinutul mare de antioxidanţi, fibre şi capacitatea de a dizolva colesterolul rău. Aşadar, afinele vindecă bolile de inimă şi întăresc muşchii acesteia. Să nu mai spunem de gustul lor minunat, fie că le preferaţi proaspete sau preparate într-un ceai delicios!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-08-2015, 08:07 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 11-08-2015 08:08 PM de Nikole.)
Mesaj: #2
RE: Plante medicinale pentru inima
(11-08-2015 04:27 PM)Medic.Fares a scris:  Valeriana este o plantă ierboasa şi frumos mirositoare. Ea reprezintă un remediu adesea recomandat pentru tratarea tulburărilor emoţionale şi simptomele asociate lor. Principiile active din rãdãcina de valeriană au proprietãţi sedative asupra sistemului nervos şi cardiac. Astfel, vă recomandăm să o încercaţi cu încredere!

Combinatia valeriana cu passiflora (Sedativ natural - de la Dr Hart), este buna pt inima? Am citit ca passiflora, uneori, poate da ca reactie adverse, agitatie, puls accelerat.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)