Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pete roșii.
06-04-2018, 11:54 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-04-2018 09:33 AM de Valentin Andrei.)
Mesaj: #1
Pete roșii.
Bună seara. De 3 Luni ma confrunt cu niște pete roșii apărute pe glandul penian și pe preput în urma unui contact sexual neprotejat. La 2 zile după acest contact au început sa apară aceste Pete(aceste Pete nu ustura nu am senzația de mâncărime) și am avut scaune diareice cam 10 zile + pe interiorul coapsei stângi a apărut o pata care da senzația de mâncărime. Am fost la dermatolog pentru a face test de secreții uretrale și a ieșit bacteria klebsiela. Am urmat un tratament cu doxiciclina timp de 10 zile, fără efect. Am revenit la dermatolog și mi.a dat tratament în continuare 21 de zile cu doxiclinina și de aceasta data, tot fără efect. După care am urmat un tratament cu augumentin de 1gr timp se 6 zile, pot spune ca am crezut ca am scăpat dar fericite a durat doar 8 zile pentru ca iar au apărut petele. Tind sa menționez ca acele antibiotice au fost date conform abtibiogramei. Nu știu ce sa ma fac. Am întrebat dermatologul dacă aceasta bacterie se ia prin contact sexual și mi.a zis ca da, în condițiile în care pe internet, peste tot pe unde întru zice ca aceasta bacterie nu se transmite pe cale sexuala. Sa nu fi ieșit cum trebuie aceste analize? Tind sa menționez ca am făcut de 2 ori acest test de secreție și ambele figurand cu klebsiela.spp. Aceste Pete sa nu se datoreze acestei bacterii și de fapt sa fie ceva ascuns care provoacă aceste Pete? Nu știu unde sa mai merg. Dacă ma puteți îndruma către o anumita ramura a medicinei care sa se ocupe de asa ceva căci nu mai știu ce sa fac............... Am făcut și testul hiv ( trecând 3 Luni de la acel contact și a ieșit negativ). La 3 Luni am rămas în continuare cu aceste Pete pe glandul penian și pe preput asimptomatice care apar și dispar ( nu apar în același loc și nici nu au aceleași dimensiuni, câteodată sunt mai mari, alteori mai mici) + acea pata din zona interioara a coapsei care provoacă mâncărimi puternice la atingere, ușoare usturimi la urinare și ușoare dureri sub burta . Va mulțumesc anticipat.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
07-04-2018, 03:08 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-04-2018 03:09 PM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: Pete roșii.
Ar trebui sa mergi la Matei Bals pentru investigatii suplimentare. Pare ciudat intr-adevar, deoarece Klebsiela este o bacterie raspandita in mediul spitalicesc, provocand asa numitele infectii nosocomiale. De regula se localizeaza in zona gastro intestinala provocand enterocolite, dar poate provoca si infectii urinare sau pulmonare. Intr-adevar, este exclus sa se fi transmis pe cale sexuala. Trebuie facuta o urocultura si daca aceasta , prin antibiograma asociata, ar indica o populatie de peste 100000/ufc, ar trebui instituit tratament conform antibiogramei. Trebuie facuta observatia ca bacteria este prezenta in mod normal in intestin si nu trebuie eradicata daca nu sunt simptome clare care sa arate necesitatea. Trebuie discutat cu un medic nefrolog aceste aspecte pentru a institui un tratament corespunzator, mai selectiv, pentru aparatul urinar, in caz ca se depisteaza prezenta ei in urma uroculturii.
Legat de pete, e greu de spus ce anume poate fi. Poate fi o micoza nedepistata si ar trebui incercate niste creme antimicotice la recomandarea medicului dermatolog.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
07-04-2018, 04:05 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-04-2018 04:28 PM de Valentin Andrei.)
Mesaj: #3
RE: Pete roșii.
Ciudat este faptul ca toate aceste lucruri au apărut după acel contact sexual. Am aplicat crema travocort atât pe interiorul coapsei ( unde observ ca își face efectul, dar reapare după o anumita perioada) cât și pe gland și pe preput (dar aici, fără efect). Sa înțeleg ca aceste pete/ulcerații nu se datorează acestei bacterii?

Despre astfel de Pete ar fii vorba....

https://imageshack.us/i/pmstZagJj

https://imageshack.us/i/poGs9JOHj
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
07-04-2018, 05:30 PM
Mesaj: #4
RE: Pete roșii.
Este posibil deoarece Klebsiella poate coloniza si pielea nu numai intestinul si tractul urinar. De-asta e important sa se continue investigatiile, fie de catre un specialist in boli infectiose, fie de un nefrolog in caz ca urocultura iese pozitiva. Tinand cont ca ele pot patrunde in piele prin nise epiteliale, devine plauzibila infestarea prin contactul sexual daca a existat o zona in care o rana superficiala a facilitat migrarea ei in urma unor pozitii sexuale favorizante (sex anal de ex.). Mergi la Matei Bals pentru un sfat in cunostinta de cauza.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-04-2018, 08:43 AM
Mesaj: #5
RE: Pete roșii.
Mulțumesc pentru îndrumare.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)