Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Obezitatea
08-07-2019, 03:38 PM
RE: Obezitatea
M-am trezit peste noapte (adica in vreo 3 luni) cu 5 kg in plus iar acum am 70 kg si 166 cm. S-a intamplat dupa ce am scazut doza de t4 de la 88 la 75. Ca sa va faceti o idee arat ca Serena Williams deci nu e chiar atat de rau doar ca nu-mi mai vin hainele. M-am gandit sa slabesc si intr-o luna am pierdut 30 de zile...puterea gandului n-a functionat, nici macar cele 6 mcg de t4 adaugate la indemnul endocrinologului. Nu sunt o gurmanda, mananc destul de putin dar in schimb rontai toata ziua. Pentru cei disciplinati exista o dieta cu rezultate uimitoare pe care au tinut-o
si doi cunoscuti de-ai mei, dolofani de la natura. Se numeste fix la fix si gasiti mai multe detalii pe facebook sau pe http://www.fixlafix.com. Succes!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
08-07-2019, 11:17 PM
Spune-ne ce rontai, ca eu fac eforturi sa ma ingras si nu reusesc! happy
09-07-2019, 01:12 PM
Nu conteaza ce mananci ci cum mananci: trebuie s-o faci cu pofta, sa savurezi fiecare inghititura, sa intingi painea in grasimea ramasa in farfurie si s-o mananci tu, nu Teddy, sa-ti lingi degetele, sa constientizezi ca mananci, nu s-o faci in timp ce stai la calculator...
Rontaitul nu m-a ingrasat dar nu ma lasa sa slabesc
09-07-2019, 03:05 PM
Cum sa mananci sau sa rontai fara un ecran in fata?! Atata timp pierdut doar ca sa dai din falci intr-un mod cica sanatos! happy
10-07-2019, 04:14 PM
(09-07-2019 01:12 PM)ElenaM a scris:  Nu conteaza ce mananci ci cum mananci: trebuie s-o faci cu pofta, sa savurezi fiecare inghititura, sa intingi painea in grasimea ramasa in farfurie si s-o mananci tu, nu Teddy, sa-ti lingi degetele, sa constientizezi ca mananci, nu s-o faci in timp ce stai la calculator...
Rontaitul nu m-a ingrasat dar nu ma lasa sa slabesc

Testata. Nu functioneaza tongue
10-07-2019, 08:16 PM
Dar ce cautati voi, slabanogilor, pe topicul asta? Ne faceti in ciuda? Voi constientizati ca recurgeti la tot felul de obiceiuri nesanatoase pentru doua kile in plus? Sunteti sanatosi (oarecum) si asta conteaza. Valea!
15-08-2019, 09:51 AM
În spital am intrat cu 113 kg și am ieșit cu 115 kg, că nu m-am îndurat să arunc bunăciunile din frigider ... happy acuma văd că mă mențin la 115, ținta de 100 kg a rămas undeva prin anii de liceu ... happy în concediu am găsit o combinație trăznet ... un pahar de pălincă de Maramu, brînză de oaie, ceapă roșie și roșii oltenești, slănină tot de Maramu, după aia vin oltenesc ... să-ți bați copiii, nu alta ... ba, în cinstea mea, au fost sacrificați și doi berbecuți, care au trebuit băgați la ghiozdan ... happy p-aici e o vorbă românească ... "capu face curu traje!" ... happy
09-07-2020, 11:22 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-07-2020 01:26 PM de ursamajor.)
Hey, încerca gratis timp de 30 de zile platforma..................................unde vei gasi planuri de slabire si tonifiere concepute de antrenori de fitness!!!
Antrenamentele le vei putea realiza de acasa, din confortul casei, alegând abonamentul care ți se potriveste.
Ne poți ajuta și cu un feedback cu ocazia asta, sa ne spui cum ți se pare noul concept al celor de la Clinica ......................., lasand un review pe pagina lor de facebook: ............................................... sau mesaje la adresa
...............................................
Mult succes și baftă la kilograme pierdute!!

Fara reclame!
Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)