Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O Bataie puternica a inimii
02-01-2021, 09:55 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 02-01-2021 09:58 PM de Andrei45.)
Mesaj: #1
O Bataie puternica a inimii
Buna seara, am simțit in seara aceasta o bataie puternica pana in gat a inimii, dupa care nu am mai simțit. Dupa o jumătate de ora am tras aer in piept si am simțit o durere in piept. Aseara imi amortisera degetele mic si inelar de la mână. Menționez ca iau tratament cu Concor si Magnerot, am făcut EKG iar inima este sanatoasa.
Am 1,80 cu 125 kg, 19 ani.
Urmez deja o cura de slabit si m am apucat de sport exact de pe 1 ianuarie, deci am luat in considerare greutatea si am luat masuri și am început sa slabesc.
Persoanele din jur mi-ar spune ca simt atatea simptome de la anxietate. Pentru ca seara ma apuca frica, si nici pe afara nu prea ma simt in stare sa ies.
S-ar putea un sfat, va rog?
Edit: In ultima vreme sunt foarte stresat, am un frate cu autism care tipă de dimineață pana seara si am nervi aproape zilnic.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
03-01-2021, 10:09 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 03-01-2021 10:10 AM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: O Bataie puternica a inimii
Pentru ce iei tratamentul cu Concor si Magnerot? Cine ti l-a recomandat si de ce? Ce analize medicale ai facut in ultima vreme? Esti supraponderal, chiar obez si asta este o conditie de care trebuie sa scapi cat mai repede! Mergi la un medic psihiatru pentru recomandari si tratament al anxietatii. Poti face si psihoterapie in paralel.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
03-01-2021, 02:00 PM
Mesaj: #3
RE: O Bataie puternica a inimii
(03-01-2021 10:09 AM)SoulHealer a scris:  Pentru ce iei tratamentul cu Concor si Magnerot? Cine ti l-a recomandat si de ce? Ce analize medicale ai facut in ultima vreme? Esti supraponderal, chiar obez si asta este o conditie de care trebuie sa scapi cat mai repede! Mergi la un medic psihiatru pentru recomandari si tratament al anxietatii. Poti face si psihoterapie in paralel.

Buna ziua! Tratamentul cu Concor si Magnerot le iau pentru Tahicardie, recomandat de medicul cardiolog, cât despre greutate, am luat deja masuri.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)