Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mana inflamata cu dureri foarte accentuate.
09-11-2015, 01:04 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-11-2015 01:10 AM de Mihai.P.)
Mesaj: #1
Mana inflamata cu dureri foarte accentuate.
Buna seara tuturor !

Urmatoarele randuri le voi scrie in numele bunicii mele care de la sfarsitul verii are o durere foarte pronuntata la incheietura dintre antebrat si palma, care se extinde la toate degetele. Partea inferioara a palmei si degetelor fiind inflamata , moale la atingere (pufoasa ca si cum ar exista lichid in tesut, zic eu )

Toate au inceput pe la sfarsitul verii cand in perioada caniculara bunica mea a dormit cateva zile jos,pe podea (locuieste la bloc) iar de-atunci incet incet durerea s-a amplificat. A mers la medicul de familie care a trimis-o sa urmeze proceduri ,iar pe langa asta i-au administrat si ceva injectii in umar din cate am inteles. Dar toate acestea fara rezultat. Abia reuseste sa se odihneasca din cauza durerii care spune ea, devine aproape insuportabila la frig.

Bunica mea are 82 ani, iar singura problema de sanatate fiind o tensiune mica ce si-o tine sub control cu tratament de zeci de ani . In rest este o fire foarte activa, face miscare mereu , activitati casnice. Iese la plimbare absolut in fiecare zi ocolind cartierul cel putin o data. Analizele le face la 6 luni. Nu are colesterol, glicemie crescuta etc.

Aveti idee de la ce poate fi aceasta durere ? Sa consulte un medic ortoped ? sau poate un reumatolog ? Unde ne indrumati sa mergem ?

Va multumesc din suflet pt un viitor potential raspuns .

O Seara placuta !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-11-2015, 01:31 AM
Mesaj: #2
RE: Mana inflamata cu dureri foarte accentuate.
Cu siguranta la un medic reumatolog trebuie sa fie prima optiune. Poate fi vorba de o poliartrita reumatoida, dar acest diagnostic trebuie confirmat sau infirmat prin cateva analize si consultatia la medicul specialist.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-11-2015, 03:34 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-11-2015 03:36 AM de Mihai.P.)
Mesaj: #3
RE: Mana inflamata cu dureri foarte accentuate.
Va multumesc mult ! Se poate din intamplare sa si cunoasteti un reumatolog sau clinica foarte buna ( de preferat in sectorul privat) din orasul Constanta ? Incerc sa evit extrem de mult spitalul judetean din oras.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)