Libidou scazut
|
28-06-2019, 12:58 PM
|
|||
|
|||
Libidou scazut
Buna ziua
De ceva vreme eu simt ca am un apetit sexual din ce in ce mai scazut.. Niciodata nu a fost foarte ridicat, insa in ultima vreme este si mai scazut decat de obicei. Pot sta si o luna fara sa am contact sexual si nu am nici o problema. Partenerul se simte neglijat din cauza asta si crede ca nu mai ma simt atrasa. Chiar nu este vorba ca nu ma mai simt atrasa, nu inteleg de ce a scazut asa de mult. Cum as putea sa redevin la normal? Mi-e frica sa nu imi afecteze relatia mai mult decat a facut o deja. |
|||
28-06-2019, 05:23 PM
|
|||
|
|||
RE: Libidou scazut
Problemele ginecologice pe care le-ai avut in ultimul timp pot fi cauza libidoului scazut. N-ar strica sa investighezi si tiroida
|
|||
28-06-2019, 10:37 PM
|
|||
|
|||
(28-06-2019 05:23 PM)ElenaM a scris: Problemele ginecologice pe care le-ai avut in ultimul timp pot fi cauza libidoului scazut. N-ar strica sa investighezi si tiroida La tiroida nu am nimic, am facut un control acum 6 luni si doctorul mi a spus ca tiroida mea arata perfect. De asemenea si analizele de sange sunt bune. Legat de problemele ginecologice, dureri sau modificari ale scurgerilor nu am intampinat. |
|||
07-07-2019, 06:37 PM
|
|||
|
|||
Scuze! Am sters din greseala comentariul lui Adelina02. O rog sa il posteze din nou!
|
|||
10-07-2019, 04:01 PM
|
|||
|
|||
Initial am crezut ca am spus ceva gresit
![]() Ideea era ca problema poate fi de natura psihologica. Poate ai prea mult stres acasa cu copiii, la serviciu sau partenerul nu este suficient de cald cu tine. |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)