La Multi Ani
|
27-12-2018, 06:35 PM
|
|||
|
|||
RE: La Multi Ani
Este ziua ta, Elena? La multi ani, sa ai parte de tot ceea ce iti doresti!
|
|||
|
01-01-2019, 10:16 AM
|
|||
|
|||
La inceput de an, va urez multa sanatate si un 2019 linistit si aducator de bucurii. Sper ca vom reusi impreuna sa "tinem in viata" acest forum, din ce in ce mai atacat de spam-eri, in special din zona Federatiei Ruse. Am sa cer drepturi sporite pentru a face ordine. In caz ca acest lucru nu se va intampla, cred ca va trebui sa ne mutam pe Facebook, sau altundeva, unde sa fim feriti de asemenea atacuri!
La multi ani, tuturor! |
|||
|
15-08-2019, 06:06 PM
|
|||
|
|||
La mulți ani, Maria!! Și Mariana ... și Măriuță ...
Oriunde te-ai învârti Plină-i lumea dă Mării Și-ntre neamurile mele Gândești c'o plouat cu ele Refen: Fain îi numele Mărie Mi-i l-o pus mama și mie Și când eram mai micuță Îmi zicea și Măriuță Unde meri și unde stai Tăt păstă Mărie dai Și la noi în sat să știe La tătă casa-i Mărie Refren: Fain îi numele Mărie Mi-i l-o pus mama și mie Și când eram mai micuță Îmi zicea și Măriuță Dacă-i Mărie bunica Păi, Măriucă-i nepoțâca Ca să nu le-ncurce nime Dacă le strâgă pă nume Ref. Fain îi numele Mărie Mi-i l-o pus mama și mie Și când eram mai micuță Îmi zicea și Măriuță Mărie îi nume mândru De când lumea și pământu Și nu-l poartă orșicine Numa cui îi șede bine Refren: Fain îi numele Mărie Mi-i l-o pus tata și mie Și când eram mai micuță Îmi zicea și Măriuță https://www.youtube.com/watch?v=q84uxXs__9I |
|||
26-12-2020, 10:49 PM
|
|||
|
|||
LMA, andremi!
![]() ![]() ![]() |
|||
|
16-04-2021, 09:34 PM
|
|||
|
|||
La multi ani frumosi mirelutza79!
|
|||
03-08-2021, 02:25 PM
|
|||
|
|||
La multi ani, dragul meu prieten!
|
|||
|
17-12-2022, 08:05 PM
|
|||
|
|||
La multi ani sarbatoritilor de astazi!
![]() |
|||
|
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)