Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Intrebari alcool, medicamente
24-01-2019, 04:00 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 24-01-2019 04:16 PM de Contre.)
Mesaj: #1
Intrebari alcool, medicamente
Buna ziua !

Am mai multe intrebari carora nu le-am gasit sectiunea corespunzatoare, asa ca am decis sa postez aici. Daca nu e bine, mutati voi va rog, dar nu stergeti.

Sa incep.

1.

Cam de 1 an de zile beau in jur de 2, 5 l bere pe zi, iar cam de doua ori pe saptamana cam 0, 5 l votca. Problema este ca de cateva luni am observat ca am scaun moale aproape mereu, plus ca de multe ori dupa ce mananc, trebuie sa ma duc la baie imediat.

Am citit pe internet si este de la alcool, nu vrea sa ma las, o sa incerc sa mai reduc (nu ma judecati).

Intrebarea este: Ce pastile de la farmacie pot lua (FARA RETETA) ca nu mai am acest scaun moale si foarte important sa nu patesc nimic daca le iau si consum alcool inainte/dupa.

2. Aproape de cand ma stiu am avut problema cu insomniile. In ultima vreme atunci cand nu consum bauturi alcoolice deloc (sunt treaz 100%) nu pot sa dorm mai deloc.

Intrebarea este: Ce somnifere imi recomandati (CARE SE ELIBEREAZA FARA RETETA) si care sa nu aiba nicio problema cu consumul de alcool. Daca nu exista, sa imi spuneti riscurile. De exemplu daca beau o bere si dupa iau un somnifer.

3. La fel ca la punctul 2, aproape de cand ma stiu am fost un om trist.

Intrebarea este: Ce antidepresive imi recomandati (CARE SE ELIBEREAZA FARA RETETA) ? Tot ca la punctul 2, as vrea sa stiu legatura cu alcoolul.

As aprecia foarte multe daca ati raspunde punctual la fiecare din cele 3 intrebari. Nu am nevoie de raspunsuri de genul "nu mai bea", "fii fericit", etc.

Va multumesc !
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
24-01-2019, 06:10 PM
Mesaj: #2
RE: Intrebari alcool, medicamente
In primul rand, noi nu recomandam tratamente. Este apanajul medicilor specialisti. In al doilea rand, nu exista medicamente care sa se impace bine cu alcoolul. Nu se poate "si cu dracul in buzunar si cu sufletul in rai"! Rezolva problema dependentei de alcool si vei scapa si de celelalte probleme. Cum crezi ca se simte ficatul tau? Sau cat timp crezi ca va mai rezista? Daca nu-ti pasa de asta trebuie sa-ti spun ca nu ai prea multe alternative. Mai bine zis, ai doar una. Dupa cum pui problema, e clar ca ai nevoie de ajutor medical specializat. Chestia asta cu incerc sa reduc consumul e buna ca intentie, dar cand e vorba de dependenta de alcool sau e cea de tigari, nu are sanse prea mari de izbanda.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)