Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interpretare rezultate
09-11-2021, 06:27 PM
Mesaj: #1
Interpretare rezultate
Buna ziua!Am efectuat urmatoarele analize de domeniu endocrinologic in urma a patru ani de "lupta"cu dureri de san (fara ca investigatiile imagistice sa fie concludente),am obtinut urmatoarele rezultate:atpo =4.0 negativ,FRT4=0.78 ng/dl,interval biologic de referinta:0.61-1.12 ;FT3 =4.44pg/ml ,interval biologic de referinta 2.5-3.9 ;TSH3 =3.396 uUI/ml,interval biologic de referinta 0.38-5.33 .Din toate aceste date ,va rog frumos sa-mi transmiteti daca este semnificativ ceva pentru problema mea!Va multumesc frumos! Mentionez ca nu am copii ,fara viata intima .magda888.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-11-2021, 01:04 AM
Mesaj: #2
RE: Interpretare rezultate
Mergi la endocrinolog cu rezultatele!
Suspect acel ft3 peste limita avand in vedere celelalte rezultate. Poate fi o crestere compensatorie din cauza unui deficit de iod. In locul tau as repeta tsh, ft3 si ft4 dupa vreo 3 luni.
Stiu din propria experienta ca problemele tiroidiene iti pot distruge viata...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)