Interpretare holter ekg 12 derivati
|
20-08-2023, 01:07 PM
|
|||
|
|||
Interpretare holter ekg 12 derivati
Buna ziua tuturor.
Am avut nevoie de un holter ekg pt 24 de ore pt a face Diferenta intre un artac de panica si o problema de inima. Daca poate cnv sa ma ajute cu un raspuns va rog frumos pt aceasta interpretare daca este in regula s au nu : RITM SINUSAL PE INTREAGA DURATA A MONITORIZARII. FC MINIMA 50 BPM. FC MEDIE 71 BPM. FC MAXIMA 109 BPM. FARA ARITMII SISTEMATIZATE. RARE EXTRASISTOLE SUPRAVENTRICULARE (17) SI VENTRICULARE MONOMORFE (92). FARA PAUZE PESTE 2400 MS. Multumesc! |
|||
20-08-2023, 04:43 PM
|
|||
|
|||
RE: Interpretare holter ekg 12 derivati
Un rezultat bun. Cele cateva extrasistole nu au semnificatie clinica fiind putine, izolate, nesistematizate. Sper ca n-ai asteptat in fotoliu sa treaca cele 24 de ore!
![]() |
|||
|
20-08-2023, 06:24 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 20-08-2023 06:34 PM de Vali1989.)
|
|||
|
|||
Multumesc pt raspns , m am tot stresat pana la
Acest rezultat si ma recunosc ca fiind anxios si cu atac-uri de panica Deoarece am si ecografie impecabila , nenumarate ekg-uri impecabile si eu tot ma banui de probleme la inima Aici am atasat intregul rrzultat daca ma nai puteti ajuta cu Inca un raspuns va rog . Multumesc |
|||
20-08-2023, 08:00 PM
|
|||
|
|||
Trateaza-ti anxietatea, cu ajutor de specialitate de preferat, sau prin tehnici pe care le poti gasi pe net. Fa si un set complet de analize de baza pentru a vedea daca nu ai un deficit de vit. D, sau unul ionic (K, Mg) si schimba stilul de viata daca e unul sedentar.
|
|||
20-08-2023, 08:05 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 20-08-2023 08:07 PM de Vali1989.)
|
|||
|
|||
Am facut analize complete de sange , am facurt ct , am facut rmn , rafiografii , ecografii , tot felul de analize si teste si am gasit totusi 2 prob una la coloana cervicala si alta la fiere pe care am si scos o dar de atunci s au inrautatit atacurile de panica tot odata de ieri am reusit sa le opresc .
Eu insa am tot cautat o problema la inima si cu mare bucurie spun ca nu mi s a gasit nimic nici la sange nici la restul testelor pt inima insa tot imi fac griji precum daca , daca si iar daca Problema la inima am tot cautat o deoarece am dureri Toracale si asta m a facut anxios si obsedat sa gasesc Sursa durerilor , si mi s a spus ca este de vina reflux -ul Si anxietatea si eu tot am gandit daca nu e asa si tot asa S au irautatit atacurile . |
|||
21-08-2023, 07:38 PM
|
|||
|
|||
Ok, acum cand te-ai convins ca nu ai nimic la inima ar trebui sa nu te mai panichezi, chiar daca vei mai avea extrasistole. Refluxul gastroesofagian poate sa le declanseze prin medierea vagala asociata. Ai deci grija ce mananci si cat mananci si ia o perioada antiacide daca simti manifestarile lui.
|
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)