Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interpretare analize
13-04-2017, 05:05 PM
Mesaj: #1
Interpretare analize
Buna ziua! As daca daca se poate o interpretare a rezultatelor urmatoare, pentru a imi face o idee, vizita la medic pentru interpretare o voi face abia dupa sarbatori. Va multumesc.

Test
Rezultat
Interval de referinta
Sumar de urina
Densitate urinara 1014 - 1015 - 1025
PH 6 - 5 - 9
Leucocite - Negativ Negativ (<25/µL)
Nitriti. Negativ Negativ
Proteine - Negativ Negativ (<15 mg/dl)
Glucoza - Normal Normal (<50 mg/dl)
Corpi cetonici - Negativ Negativ (<15 mg/dl)
Urobilinogen - Normal Normal (<1 mg/dl)
Bilirubina - Negativ Negativ (<0.5 mg/dl)
Hematii - Negativ Negativ (< 10 /µL)
Sediment urinar Absente Leucocite
Imunologie-Markeri Endocrini
Test
Rezultat
Interval de referinta
TSH
1.5923 µUI/mL 0.35 - 4.94 µUI/mL
Free T4
0.8 ng/dL 0.70 - 1.48 ng/dL
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
13-04-2017, 06:43 PM
Mesaj: #2
RE: Interpretare analize
Rezultate normale. Ele trebuie interpretate totusi in context clinic, de catre medicul care le-a recomandat.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
13-04-2017, 06:55 PM
Mesaj: #3
RE: Interpretare analize
Va multumesc pentru raspuns! Deci, nu-s valori ingrijoratoare/in afara parametrilor normali? Bineinteles, vor fi interpretate de catre medic, am vrut doar sa am idee....sunt bune sau nu... . Multumesc!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)