Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 7 voturi - 4.71 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Interpretare EKG
29-06-2023, 11:12 PM
Mesaj: #791
RE: Interpretare EKG
Da, nu este cazul sa te alarmezi daca nu ai simptome, in locul tau as merge totusi la electrofiziolog. Daca ai avut probleme de stres psihic este necesar sa incerci sa le elimini si sa te reechilibrezi . Fara o minte limpede nu vei putea duce o viata normala, nici sa iei deciziile cele mai bune. Ai grije de tine fara sa ajungi la obsesie de boala. Mai scrie aici cand crezi ca ai nevoie de sfaturi, dar nu neglija nici controlul de specialitate! Toate bune!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
29-06-2023, 11:22 PM
Mesaj: #792
RE: Interpretare EKG
(29-06-2023 11:12 PM)AurelS a scris:  Da, nu este cazul sa te alarmezi daca nu ai simptome, in locul tau as merge totusi la electrofiziolog. Daca ai avut probleme de stres psihic este necesar sa incerci sa le elimini si sa te reechilibrezi . Fara o minte limpede nu vei putea duce o viata normala, nici sa iei deciziile cele mai bune. Ai grije de tine fara sa ajungi la obsesie de boala. Mai scrie aici cand crezi ca ai nevoie de sfaturi, dar nu neglija nici controlul de specialitate! Toate bune!

Îți mulțumesc mult pentru sfaturile date îmi sunt de ajutor pentru mine al avut și căderi psihice al efectuat multe controale medicale în ultimi 3 ani radiografii,Ct,rmn, endoscopie ,colonoscopie,fibroscopie pentru sângerare nazala ,analize sanguine fără număr am fost la 5 cardiologi în oraș la Dr Carpaciu ,Dr Dumitrașcu,Dr Guzun.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
07-10-2023, 09:16 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-10-2023 09:17 AM de petre1984.)
Mesaj: #793
RE: Interpretare EKG
Salutare din nou povestea cu brugada a luat sfârșit un singur doctor a reușit să dezlege misterul ekg doctorul Muhamad Dardari a venit în Alexandria și am fost la un consult la dânsul și și-a dat seama din prima că nu este brugada și ekg făcut de asistenta lui a ieșit modificat până mi-a făcut el ekg cu plasarea electrozilor V1-V2 mai jos decât se pune de obicei și a ieșit ekg perfect normal mi-a spus că am inima mai jos decât oameni normali și de aceea îmi ieșea ekg modificat în cazul meu trebuie plasați electrozi V1-V2 mai jos pe piept decât normalul mi-a spus a nu am nici o problema la inima dar în ultima luna am avut dificultăți de respirație nu puteam sa respir adânc am făcut un consult și la pneumologie in care mă depistase inițial cu bpoc stadiul 3 in urma spirometriei in care apărea că mai am capacitate pulmonară 41% și mi se adat sparay inhalator spiriva și everio dar până la urmă am fost la spital de pneumologie in Teleorman Roșiori de Vede specializat pe plămâni și în urma investigațiilor și spirometriei a ieșit capacitate pulmonară 83% și mi sa scos sparyurile dar eu tot am rămas cu respirația nu pot respira adânc uneori și am dureri in piept difuze și în brațul stâng am efectuat și un rmn coloana cervicală și a ieșit potruzie discala pe mai multe segmente acum nu știu ce să mai cred .
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
07-10-2023, 01:25 PM
Mesaj: #794
RE: Interpretare EKG
Problemele cervicale dau multe tulburari care te pot infricosa, de la cele reale, furnicaturi, dureri de tip anginos, pana la cele ce provin din anxietate. Una dintre ele este si dispneea, senzatia ca n-ai aer. Organismul tau nu se relaxeaza suficient in timpul noptii si ziua cand te gandesti la problemele de sanatate. Ia niste suplimente care contin magneziu, B6, paducel, passiflora. Poti avea o problema in sfera gastro, balonari, flatulenta, o gastrita indusa de helicobacter pylori, un reflux gastr-esofagian. E clar ca nu de la inima ai micile probleme, lucru care ar trebui sa te linisteasca pentru a putea iesi dintr-un cerc vicios. Vezi ce proceduri poti face pentru coloana cervicala. Nu mai ridica greutati, ia-ti o perna medicinala si fereste-te de frig si de lucrul la calculator fara pauze!
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)