Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Inflamație uretra
05-12-2021, 03:27 PM
Mesaj: #1
Inflamație uretra
Va salut. Vin cu o problemă destul de veche la care nu găsesc leac. De mult timp mă confrunt cu o inflamație ce se afla când la jos in spatele testiculelor când pe uretra și oscilează între aceste două zone. Am fost să mi fac analize la Sanador pentru urină( urocultură), pentru infecții cu transmitere sexuală, mi s-au prelevat analize și din uretra, ba chiar am făcut analize și pentru HPV.
La final rezultatele au ieșit negative pentru toate analizele mai puțin HPV-ul unde mi-a ieșit că aș avea 3 tulpini dintre care doar una cu risc. Din ce am citit totuși noi bărbații suntem doar purtători și la femei e mai grav daca transmitem acest virus.

Ok, am mers la medic care mi-a prescris pentru HPV niste pastile antivirale pe care le-am luat și cam atât. Totuși nu m-am ajutat cu problema mea...adică poate atunci pe moment nu simțeam mare durere sau chiar deloc când luăm tratamentul, mă gândesc că era și ceva placebo. Însă după au revenit, au dispărut, iar au revenit etc. Singura modalitate prin care scap de ele este prin sport, însă nu scap definitiv ci pe perioade scurte de timp și eventual nu de tot uneori ci doar se diminuează inflamația.

Am fost la doctori de renume care îmi tot spun că e totul în regula. Le spun că am dureri de mor și nici măcar un antiinflamator nu-mi prescriu. Alții îmi prescriu antibiotice gen tavanic pentru 10 zile și mă simt bine pe perioada tratamentului. După ce îl termin iar incepe calvarul. Și totuși nu înțeleg de ce inflamația continua. Nu exista și alte tipuri de analize pe care sa le fac? Nu știu ce e și încotro să o apuc. O fi vreo infecție acolo pe care n-am depistat-o fiindcă nu am făcut analizele corecte? Habar nu am ce sa mai fac...
Nu scap de inflamația asta blestemată. Nici nu știu ce o activează....
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
05-12-2021, 11:26 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 05-12-2021 11:27 PM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: Inflamație uretra
Tot un urolog trebuie sa descopere cauza problemelor acuzate. Poate fi o prostatita, o problema a vezicii urinare (ar trebui o cistoscopie). Mai poate fi o hernie inghinala si ar trebui o ecografie de parti moi inghinal. PSA-ul e ok?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
06-12-2021, 12:33 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 06-12-2021 07:57 AM de Ionut0804.)
Mesaj: #3
RE: Inflamație uretra
(05-12-2021 11:26 PM)SoulHealer a scris:  Tot un urolog trebuie sa descopere cauza problemelor acuzate. Poate fi o prostatita, o problema a vezicii urinare (ar trebui o cistoscopie). Mai poate fi o hernie inghinala si ar trebui o ecografie de parti moi inghinal. PSA-ul e ok?

Salut, Da am facut la burghele parca un PSA si a fost in valori normale. Habar nu am unde sa ma mai duc si cum sa procedez... Cert e ca imi mananca viata treaba asta sa nu mai spun de bani...nu pot sa scap de sentimentul ca ma doare acolo și nici un doctor nu descoperă exact ce este și practic e ceva ce îmi scapă mie sau lor.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)