Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hipotiroidie ??
10-09-2021, 02:10 PM
Mesaj: #1
Hipotiroidie ??
Buna ziua, vreau sa va prezint cateva neclaritati in privinta unor analize medicale ,mai bine zis markeri endocrini ,care persista de la inceputul anului ,este vorba despre sotia mea care ,dupa cum am mai scris in rubrica de cardiologie ,,Tromb la nivelul urechiusei stangi ,,.In luna iunie a avut o conversie electrica toate bune pana la o limitita ,ritmul sinusal a durat cam 18 zile dupa care a reintrat iarasi in fibrilatie .Ca tratament are incontinuare de la conversia electrica ,cordarone metoprolol si anticoagulant....Rezultate analiza markeri endocrini -FT4 -1,21ng/dl =0,61-1,12 interval de referinta .TSH -13,686 ul/ml -0,38-5,33 interval de referinta ,tratament nu i sa prescris din cauza FT4 ca este crescut .AS vrea sa stiu care este cauza la aceste valori ,binenteles ca D-na doctor ia dat sa faca o gramada de analize +rmn ,punctie tiroidiana .....IN prezent este in fibrilatie si nu se simte bine plus de asta e pe lista de asteptare pt ablatie nu stim cand va fi ,dupa parerea mea domni doctori incearca sa faca tot posibilul in privinta fibrilatiei atriala daca nu reusesc cat decat sa amelioreze sau sa taie din vehementa crizelor te lasa asa si iti spune Imi pare rau nu mai am ce sa iti fac.Eu dupa o ablatie si o cardiversie electrica ,care a trecut deja de 2 ani inca mai fac crize de fia ,D Doctor nici nu vrea sa mai auda de a doua ablatie si imi spune ingrijestete ,fara alcool ,fara tutun fara stres......
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-09-2021, 05:17 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-09-2021 05:46 PM de andremi.)
Mesaj: #2
RE: Hipotiroidie ??
Imi amintesc ca ai scris mai demult despre sotie si niste analize de tiroida in afara limitelor. Nu mai gasesc mesajul respectiv asa ca luati o foaie de hartie unde scrieti data si rezultatele si astfel veti intelege mai multe.
Se stie ca amiodarona face ca ft4 sa crească dar de ce nu stie si doctora acest lucru? Daca o sperie t4 de ce nu a testat si ft3? Sunt sigura ca e normal sau chiar sub limita cu asa un tsh de mare. E posibil ca problemele la inima sa fie agravate din cauza hipotiroidismului.

De cat timp ia cordarone? Cum erau analizele de tiroida inainte de asta?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-09-2021, 06:44 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 10-09-2021 07:10 PM de francisc.)
Mesaj: #3
RE: Hipotiroidie ??
Cordarone ia din iunie ,când a făcut defibrilarea electrica analizele de tiroida erau bunicele se pare că tratamentul cu cordarone face ravagii ,a mai făcut tratament cu cordarone și la începutul anului dar TSH nu a depășit 10 unități Eu mă gândesc că ar trebui oprit un timp se elimină cam greu din corp ,durează și o lună până dispare ..

Cum este posibil femeile fac hipotiroidie de la cordarone și bărbați hiper .Eu am luat cordarone 8 ani de zile zi de zi plus prin injectomat nu le mai știu Nr ,ultimi 2 ani am dat în hipertiroidie cu TSH de 0,05 ,cu tyrozol timp de 3 luni am reglat hormoni tiroidieni ,de 2 ori pe an fac analizele și sunt la limitele normale..
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-09-2021, 10:45 PM
Mesaj: #4
RE: Hipotiroidie ??
In tarisoara asta de care aminteai si tu in postarea cu trombul e nevoie de noroc ca să supraviețuiești unei boli...
Mergeti si la endocrinolog daca nu ati fost inca, nu va bazati doar pe opinia cardiologului.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)