Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hernie inghinala recidivata
26-01-2016, 06:12 PM
Mesaj: #1
Hernie inghinala recidivata
Operat in luna Octombrie de hernie inghinala stanga ,operatie clasica ,cu plasa.In prezent simt discomfort cand ma aplec sau cand ma ridic ,in zona operatiei. De asemenea ,daca ridic mai mult de 2-3 kg ,simt un nod in gat si mi se face rau .
Sunt convins ca hernia a recidivat ,intrebarea mea este : cand ma pot opera din nou? Poate organismul trece iar prin anestezie prea curand?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
26-01-2016, 07:07 PM
Mesaj: #2
RE: Hernie inghinala recidivata
Daca hernia a recidivat ar trebui sa se observe o umflatura in zona inghinala. Teoretic, presupunand ca a recidivat si acesta este diagnosticul confirmat de o ecografie de parti moi si de un medic chirurg, te poti opera din nou. Chiar si laparoscopic pentru a evita rahianestezia daca crezi ca nu o poti suporta din nou. In mod normal, jena pe care o ai si /sau disconfortul de care aminteai pot fi normale daca au fost afectati nervi din zona operata sau au fost suturati impreuna cu plasa aplicata. Nu vad cum ti-ar putea provoca simptomele de care aminteai. Trebuie sa mergi la un chirurg bun specialist herniolog. Unde te-ai operat?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
 Mulţumiri acordate de: skywalker3
26-01-2016, 07:12 PM
Mesaj: #3
RE: Hernie inghinala recidivata
(26-01-2016 07:07 PM)SoulHealer a scris:  Daca hernia a recidivat ar trebui sa se observe o umflatura in zona inghinala. Teoretic, presupunand ca a recidivat si acesta este diagnosticul confirmat de o ecografie de parti moi si de un medic chirurg, te poti opera din nou. Chiar si laparoscopic pentru a evita rahianestezia daca crezi ca nu o poti suporta din nou. In mod normal, jena pe care o ai si /sau disconfortul de care aminteai pot fi normale daca au fost afectati nervi din zona operata sau au fost suturati impreuna cu plasa aplicata. Nu vad cum ti-ar putea provoca simptomele de care aminteai. Trebuie sa mergi la un chirurg bun specialist herniolog. Unde te-ai operat?

Sunt operat la Spitalul Judetean din Galati ,iar daca se dovedeste a fi o hernie recidivata ,planuiesc sa merg in Bucuresti.Nu se observa absolut nici o umflatura ,cand apas pe operatie ma jeneaza putin.Cel mai rau simptom este nodul in gat si usoara senzatie de greata cand ridic obiecte mai grele de 2 kg ,care ma face sa cred ca ar fi revenit. Toate astea au pornit de la un episod de deszapezit ,saptamana trecuta.Nu mi-a fost inca confirmat ,urmeaza sa merg la un control zilele care urmeaza.Voi opta pt operatia laparoscopica daca e cazul.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)