Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ganglion postauricular
18-04-2017, 09:51 AM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 18-04-2017 10:06 AM de Iulia96.)
Mesaj: #1
Ganglion postauricular
Buna ziua!
Am descoperit acum doua zile in spatele urechii un ganglion cred, nu sunt foarte sigura, initial am crezut ca asa e osul. Nu ma doare, nu simt ca fuge de sub deget si e tare ca osul, adica e pe os. E ceva micut si v-am zis, nu imi dau seama daca este ganglion. Nu m-am mai palpat in acea zona ca sa stiu daca asa am eu osul. Pe partea aceea mi-am scos o masea de minte de curand si am si niste carii si dureri de masele in ultimul timp. Ar trebui sa ma ingrijorez si sa merg la alte analize? Sau sa imi rezolv problemele dentare?
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
18-04-2017, 03:44 PM
Mesaj: #2
RE: Ganglion postauricular
In primul rand trebuie rezolvate problemele dentare. In al doilea rand, ganglionii sunt de regula mobili. Oricum un control ORL nu strica, pe langa vizita la stomatolog.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
18-04-2017, 08:16 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 19-04-2017 01:03 PM de Iulia96.)
Mesaj: #3
RE: Ganglion postauricular
Am fost la stomatolog ca aveam deja programare pentru carii si a zis ca nu pare ganglion...a zis ca nu exista infectii in cavitatea bucala...poate sa fi ramas inflama daca e ganglion de cand am avut probleme cu maselele de minte...din ianuarie si pana in martie am avut dureri de masele aproape in fiecare zi pana am ajuns sa o scot pe cea de minte...plus varicela din ianuarie...
Nu stiu daca asa eram eu in acea zona pentru ca nu pare ganglion...adica e imobil, parca e os, e tare, nu ma doare. Are vreo 0,6 cm. Eu mai am ceva identic si in barbie, in partea dreapta...e acolo cel putin de 10 ani si e os...am fost si atunci peste tot si a zis ca nu e nimic, asa sunt eu. La fel si in spatele capului, in partea stanga, in zona occipitala cred am doua umflaturi, niste oscioare proeminente, dar sunt acolo de cand ma stiu...imi amintesc ca aveam 6 ani si eram panicoasa si la varsta aia si o intrebam pe mama ce am acolo si zicea ca asa am eu craniul happy.
Eu ma panichez din orice si ma verific intr-una. Mai mult ca sigur nu e nici asta o atitudie sanatoasa...
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)