Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flatulente
03-12-2018, 10:39 PM
Mesaj: #1
Flatulente
Buna seara! As vrea sa stiu, in conditiile in care am adesea flatulente, daca e posibil sa am si fara sa imi dau seama, dar cei din jurul meu sa simta asta. Este foarte important pentru mine. Va multumesc.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
04-12-2018, 12:19 AM
Mesaj: #2
RE: Flatulente
E greu de crezut ca s-ar putea asta. E o problema de control asupra sfincterului anal, pana la urma. E drept, sunt si cazuri cand se poate intampla absolut involuntar. Trebuie discutat cu un gastroenterolog in cazul in care flatulenta este excesiva, pentru ca in acest caz e vorba de o digestie perturbata, d eun deficit enzimatic, de un regim alimentar nu tocmai adecvat. Pana la ameliorarea situatiei e nevoie de eliminarea alimentelor care se digera greu, a dulciurilor rafinate, a fructelor care sunt mai greu tolerate din cazua continutului mare de fructoza. La nevoie carbunele medicinal, espumisanul, pot aduce o ameliorare.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
07-12-2018, 07:27 PM
Mesaj: #3
RE: Flatulente
(04-12-2018 12:19 AM)SoulHealer a scris:  E greu de crezut ca s-ar putea asta. E o problema de control asupra sfincterului anal, pana la urma. E drept, sunt si cazuri cand se poate intampla absolut involuntar. Trebuie discutat cu un gastroenterolog in cazul in care flatulenta este excesiva, pentru ca in acest caz e vorba de o digestie perturbata, d eun deficit enzimatic, de un regim alimentar nu tocmai adecvat. Pana la ameliorarea situatiei e nevoie de eliminarea alimentelor care se digera greu, a dulciurilor rafinate, a fructelor care sunt mai greu tolerate din cazua continutului mare de fructoza. La nevoie carbunele medicinal, espumisanul, pot aduce o ameliorare.

Va multumesc.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)