Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fisa de consultatie
19-11-2011, 06:38 PM
Mesaj: #1
Fisa de consultatie
Buna seara
Vreau sa va pun o intrebare. Ca pacient pot consulta fisa medicala pe care doctorul o intocmewste atunci cand ma consulta. De la 9 ani pana spre 13 facusem niste tratamente la spitalul Parhon, la Endogrine. Stiu ca medicul, cand te consulta, iti intocmeste o fisa (care nu stiu exact cum se numeste) in care iti trece evolutia ta. Acum cand bat spre 30 de ani as vrea sa stiu mai multe despre diagnosticele si tratamentele care mi s-au pus/dat atunci. Stiu ca suna ciudat, dar medicul meu considera ca eu trebuie sa astept afara din cabinet, iar el sa discute numai cu mama. De aceea nu stiu mai nimic despre acea perioada. Reluand de vreun an tratamentul, mi s-a pus un diagnostic diferit si un tratament diferit.

Daca as putea sa imi consult fisa, ce ar trebui sa fac? Cum ar trebui sa procedez? Cui ar trebui sa ma adresez?
Va multumesc
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
19-11-2011, 07:51 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 19-11-2011 07:51 PM de SoulHealer.)
Mesaj: #2
RE: Fisa de consultatie
Iti trebuie o cerere scrisa catre conducerea institutiei respective pentru eliberarea unei copii a fisei medicale personale, sau macar a unei scrisori medicale care sa contina istoricul diagnosticelor si tratamentelor anterioare. Scopul solicitarii este evident necesitatea de a continua investigatiile si tratamentul intr-o alta institutie medicala pe baza istoricului afectiunii mentionate.
Succes si multa sanatate.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
20-11-2011, 02:09 PM
Mesaj: #3
RE: Fisa de consultatie
(19-11-2011 07:51 PM)SoulHealer a scris:  Iti trebuie o cerere scrisa catre conducerea institutiei respective pentru eliberarea unei copii a fisei medicale personale, sau macar a unei scrisori medicale care sa contina istoricul diagnosticelor si tratamentelor anterioare. Scopul solicitarii este evident necesitatea de a continua investigatiile si tratamentul intr-o alta institutie medicala pe baza istoricului afectiunii mentionate.
Succes si multa sanatate.
Multumesc pentru raspuns. Sper sa reusesc.
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)