Fasciculatii si dureri
|
07-09-2022, 09:45 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-09-2022 09:49 PM de soarealexandru.)
|
|||
|
|||
Fasciculatii si dureri
Buna ziua,
Ma numesc Alex, am 24 de ani si 68kg. Sunt o persoana foarte activa, merg mult, ma deplasez pe distante lungi si vara asta am transpirat foarte mult. De vreo o luna de zile am niste simptome ciudate in tot corpul. Nu am vaccinul de covid facut. Am fasciculatii ale muschilor in tot corpul, in special picioare: spate, lombare, gambe, coapse si brate. Am dureri de oase, degete maini, labe picioare, incheieturi, alte oase. Intepaturi si dureri in genunchi, furnicaturi, Am niste dureri lombare dreapta / stanga depinde de pozitia in care stau, am stat pe un scaun un timp mai indelungat cu presiune pe noada fundului. In ultima vreme am avut si niste dureri de sani, cu durere / intepatura in ei, dar care au trecut. Am picioarele reci cam in fiecare seara si trebuie sa port soseste desi ele tot sunt reci. Va rog din suflet sa ma ajutati, am fost la un urolog, neurochirurg, gastroentrolog si medic de familie si nu dau de cap. Consum cafeina, cola, bere, dar vreau sa le las. Am inceput sa iau vitamine de la Calivita Full Spectrum, dar simptomele sunt acelasi parca ceva mai accentuate. |
|||
07-09-2022, 10:48 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 07-09-2022 10:49 PM de SoulHealer.)
|
|||
|
|||
RE: Fasciculatii si dureri
Ai un deficit mineral, cauza cea mai probabila a manifestarilor tale. Transpiratia excesiva , consumul de cofeina si bauturi acidulate tip cola te spoliaza de calciu si potasiu. Ai facut un set de analize , o ionograma? Nu vitamine trebuie sa iei ci suplimente ce contin minerale. Ia cateva zile cate 1-2 tablete de Litorsal efervescent si vezi cum te simti si renunta neaparat la excitante si bauturi acidulate. Consuma banane mere si caise si fa un set complet de analize de baza daca nu ai facut inca.
|
|||
|
08-09-2022, 07:52 AM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 08-09-2022 07:54 AM de andremi.)
|
|||
|
|||
Verifica si tiroida (tsh, ft4), vit D si B12!
|
|||
|
09-09-2022, 09:53 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-09-2022 09:55 PM de soarealexandru.)
|
|||
|
|||
Nu am facut analize, inca, insa observ ca e si de la stres, pe sistem nervos. Durerea lombara mi a disparut brusc si ma mai doar in diferite pozitii, cred ca era vorba si de oboseala, dormeam pe canapea(o suprafata proasta pt dormit) si nu ma odihneam corect + stres acumulat. Acum parca sunt alt om incepand de azi.
Fasciculatiile au ramas in piciore si dureri usoare, dar nu mai sunt asa insuportabile. Oboseala -> Stres -> automat ma asez in pozitii incomode si incalcite la birou care imi supra solicita muschii. Acel Full Spectru are si o serie de minerale foarte bune. Va multumesc mult pentru timpul acordat, daca mai aveti sfaturi le astept cu mare drag. |
|||
11-09-2022, 11:20 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 12-09-2022 12:51 AM de soarealexandru.)
|
|||
|
|||
Revin cu niste alte simptome.
In seara asta am consumat o singura bere. Am dureri intre coapse, exact pe canalul de langa penis, niste dureri usoare care le am doar seara de cateva zile. Dureri se opresc, dupa scurt timp si mai apar rar pe timpul serii. Fasciculatiile au ramas si mia venit o senzatie puternica de greata si desi m-am odihnit ma simt obosit. Intepaturi / dureri in zona pelviana stanga. Tremur si parca am si o frica, nu stiu ce sa mai cred. Eu mai fac si exercitii, flotari / genoflexiuni / abdomene, dar nu cred sa fie asta motivul. Nu stiu ce sa fac, rog sa ma ajutati cu informatii, unde ar trebui sa merg. Nu stiu daca e grav sau nu, desi sper sa nu. |
|||
12-09-2022, 08:15 AM
|
|||
|
|||
Incepe cu ce ti-am recomandat mai sus: analize. Zici ca ai fost pe la mai multi doctori si totusi nici unul nu te-a trimis la analize.
Deci te intorci la medicul de familie si ii ceri trimitere pt analize. Nu va putea sa ti le scrie pe toate asa ca va trebui sa le faci contra cost pe celelalte. Bafta! |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect: 1 Musafir(i)